Soy Kroon, GTST, Zappelin GO

De meeste mensen kennen Soy Kroon als acteur uit GTST, Nieuwe Tijden, Hoogvliegers of als de Judas die hij net niet werd, maar blijkbaar reiken zijn ambities verder dan dat. De acteur gaat namelijk aan de slag als presentator en wel voor... Zappelin Go.

Article continues after the ad

De acteur maakte bij het Nederlandse publiek al indruk als acteur, zanger in het voorproefje van The Passion en zelfs als danser met zijn liefje Holly Mae Brood. Binnenkort treedt hij echter aan als presentator en wel van het kinderprogramma Zappelin Go.

Geweldige kans

Laten we zeggen dat dit een vrij bijzondere carrièremove is (al moet hij hiervoor al zijn kwaliteiten in de strijd gooien), maar Soy Kroon kan zelf zijn geluk niet op. "Het is geweldig dat AVROTROS mij de mogelijkheid geeft om me te ontwikkelen als presentator. En al helemaal leuk om met kids aan de slag te mogen gaan, ze zijn het eerlijkste publiek dat je kunt hebben”, vertelt de zanger in het persbericht van de zender. 

Brutale kinderen

Soy staat een lastige taak te wachten. Hij moet de kleinste kinderen namelijk op een toffe en interactieve manier aan het bewegen krijgen. "Ik kijk er enorm naar uit om naast mijn werk als acteur voor AVROTROS te gaan presenteren. Ik heb al gemerkt dat kinderen flink brutaal durven te zijn in mijn aanwezigheid, dus dat belooft wat." We zijn heel benieuwd hoe het hij gaat doen, maar de vraag is of we gaan kijken! 

Zappelin Go is vanaf 31 augustus dagelijks om 07.45 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin