Fotograaf
Brunopress
Sean Penn Leila George

Sean Penn en zijn vrouw Leila George gaan scheiden. Leila heeft de scheidingspapieren aangevraagd, zo blijkt uit online rechtbankdocumenten (via TMZ). De 29-jarige actrice was ruim een jaar getrouwd met de 61-jarige acteur.

Leila is de dochter van Men in Black-acteur Vincent D’Onofrio, maar heeft zelf ook al een indrukwekkende carrière weten op te bouwen, met onder andere rollen in Mortal Engines en Animal Kingdom. Het was haar eerste huwelijk, maar voor de Professor and the Madman-acteur al zijn derde.

 

Beroemde blondines

Eerder was Sean getrouwd met Madonna (1985 tot 1989) en met Robin Wright (1996 tot 2010). Voor hij een relatie kreeg met Leila had hij bovendien een andere beroemde vriendin: Charlize Theron.

Article continues after the ad

Sean en Leila datete vier jaar voordat ze elkaar het ja-woord gaven in juli 2020. Dat was een besloten feestje, mede door de coronalockdowns. Het is onbekend wat de doorslag heeft gegeven voor de scheiding.

Geen kids

Ze hadden geen kinderen samen, wel heeft Sean Penn met Robin Wright twee kinderen. Dat zijn dochter Dylan en zoon Hopper.

Leila is binnenkort te zien in de film The Long Home van James Franco. Sean Penn is vanaf eind november te zien in de film Licorice Pizza van Paul Thomas Anderson.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.