The Vampire Diaries

Vampiers kunnen niet tegen zonlicht. Dat is maar goed ook, want sinds vandaag staat het laatste hoofdstuk van The Vampire Diaries op Netflix!

Article continues after the ad

Verrassing

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: het complete achtste seizoen van The Vampire Diaries is beschikbaar op Netflix. Een aangename verrassing, want de streamingdienst had deze langverwachte toevoeging niet aangekondigd. In het achtste seizoen laten Damon en Enzo een spoor van dood en verderf achter. Aan Stefan en Bonnie de taak om hen te stoppen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan!

Spin-off

Helaas is er ook minder goed nieuws: het achtste seizoen van The Vampire Diaries is ook meteen het laatste. Maar dat betekent gelukkig niet het definitieve afscheid van de duistere wereld van de hitserie. Televisiezender The CW kondigde eerder dit jaar namelijk een spin-off aan, genaamd Legacies. Hierin begint Vampire Diaries- en The Originals-veteraan Alaric Saltzman (Matt Davis) een school voor vampiers, weerwolven en andere bovennatuurlijke wezens. Deze spin-off zal in het najaar van start gaan bij The CW!