Het nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden staat voor de deur, en vandaag werd de traditionele castfoto gemaakt! Tamara Brinkman, bekend als Saskia Verduyn, neemt je mee achter de schermen van GTST.

Elk jaar wordt er een foto gemaakt van de acteurs in GTST, maar dit jaar ging het natuurlijk een beetje anders dan normaal. Vanwege de coronamaatregelen werd de cast in kleine groepjes verdeeld, en worden deze kleine foto’s samengevoegd tot één grote plaat.

Tamara neemt je in deze Instagram-video mee langs alle voorbereidingen, en staat even stil bij groepsportretten uit het verleden. De stemming zit er bij alle acteurs goed in! Behalve Johnny Kraaijkamp…

Article continues after the ad

Goede Tijden, Slechte Tijden

In het nieuwe seizoen keert het opperkreng Billy de Palma (Lone van Roosendaal) terug naar Meerdijk, om zoete wraak te nemen op Ludo Sanders en zijn familie.

Daarnaast weten dat het coronavirus Meerdijk nooit bereikt heeft… Opmerkelijk, want in 2012 brak het véél zeldzamere ebolavirus wél uit! Ferry Doedens mag helaas niet meer terugkeren in GTST: hij werd recent ontslagen na wéér een akkefietje met de programmamakers.

Als het goed is wordt de nieuwe castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden op maandag 31 augustus onthuld.