Grey's Anatomy heeft een personage in de serie opnieuw gecast. Niemand minder dan Abigail Spencer (bekend van Timeless, Suits en Rectify) zal te zien zijn in het aankomende seizoen van Grey's Anatomy.

Article continues after the ad

Waarschuwing: er volgen SPOILERS als je seizoen 13 nog niet gezien hebt.

Wisseltruc

Abigail zal de rol van Owen Hunts zus, Megan Hunt, gaan vertolken. Aanvankelijk werd deze rol gespeeld door Bridget Regan, maar wegens haar volle agenda heeft ze geen tijd meer om te filmen en zal Abigail haar rol dus op zich nemen. Opvallend wel, want Bridget is al eens te zien geweest als Megan Hunt in de serie! In een aflevering in seizoen 13 verscheen Megan Hunt als flashback/verbeelding van Owen hunt in de operatiekamer, zoals te zien in de twee filmpjes hieronder.

Staying alive!

In de seizoensfinale van seizoen 13 kwamen we erachter dat Megan Hunt niét zoals gedacht bij een helikopterongeluk omgekomen is. In seizoen 14 zal ze dus terugkeren in de serie. Dit wijst uiteraard op het ontstaan van een ingewikkelde love triangle, aangezien zij voor haar "dood" een relatie had met Nathan Riggs, die nu ein-de-lijk een volgende stap in zijn relatie met Meredith heeft gezet... Je begrijpt: één en al drama!

Seizoen 14 van Grey's Anatomy begint in Amerika op 28 september. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Net5. Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekend (houd Superguide in de gaten voor het laatste nieuws).