Blijf vooral even in de bioscoopzaal zitten als je ergens in de komende maanden naar Guardians of the Galaxy gaat. De film heeft namelijk vijf post-credits scènes die je niet mag missen.

Article continues after the ad

Post-credits scènes

Niet dat ze een essentieel onderdeel van de film uitmaken - het zijn voornamelijk grappige extraatjes - maar soms zitten er ook subtiele hints in. Er zijn tegenwoordig meerdere studio’s die post-credits scènes achter hun films plakken, maar bij Marvel is het inmiddels vaste prik. Je moet wel even de aftiteling uit zitten, maar dan heb je ook wat. 

Niet vier, maar vijf

Guardians of the Galaxy Vol. 2 pakt flink uit met post-credits scènes. ScreenRant had het over vier post-credits scènes, waarop regisseur James Gunn reageerde: “Het zijn er eigenlijk vijf.” Hij heeft al bevestigd dat er een derde deel komt van Guardians of the Galaxy. Komen we daar na de aftiteling van Vol.2 misschien meer over te weten?

Guardians of the Galaxy Vol. 2

De eerste reacties op Guardians of the Galaxy Vol.2 zijn binnen en ze zijn veelbelovend. “Ik heb nog nooit zoveel gelach gehoord tijdens een screening”, “Guardians of the Galaxy Vol. 2 is Marvel op zijn best” en “Grappiger dan het origineel, boordevol verrassingen en onverwacht diep op emotioneel level”, wordt er onder meer gezegd over de film. 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf donderdag 27 april in de Nederlandse bioscopen.