Muziekfilms zijn behoorlijk in trek op het moment, met hits als Bohemian Rhapsody en A Star Is Born die kans maken op verschillende Oscars. Krijgt Elle Fanning ook de handjes op elkaar? Bekijk de nieuwe trailer van Teen Spirit.

Violet (Elle Fanning) woont met haar moeder (Agnieszka Grochowska) op het afgelegen Isle Of Wight, en haar leven is alleszins onopmerkelijk. Ze gaat naar school, heeft een bijbaantje in een restaurant en hoort absoluut niet bij de populaire meiden.

More content below the advertising

 

Teen Spirit

In het weekend zingt ze stiekem in een café, waar ze de verlopen operazanger Vlad (Zlatko Buric) ontmoet. Als de Britse variant van The Voice langskomt op Wight, wil Violet best een gooi doen naar het sterrendom… Maar durft ze, zonder steun van haar omgeving?
 

 

Teen Spirit is het regiedebuut van acteur Max Minghella (The Social Network, The Handmaid’s Tale). De muzikale feelgood-film draait vanaf 11 april in de bioscoop.

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.