Met Fast & Furious: Hobbs & Shaw wordt het ultieme bewijs geleverd dat haargroei toch echt overschat is! Wij zetten met het grootste gemak negen hele fijne (lees: knap en sexy) kale acteurs op een rijtje. Bereid je voor op wat heerlijke man candy!

1. Jason Statham

Topmodel Rosie Huntington-Whiteley is het in ieder geval roerend met ons eens: Jason Statham heeft geen kop met haar nodig om er goed uit te zien! Kijk die slaapkamerogen en die abs… Oeh la la zeg.

Article continues after the ad

2. Tyrese Gibson

Voordat we (tijdelijk!) doorgaan met een paar andere kale acteurs noemen we eerst nog even een tweede Fast & Furious-ster: Tyrese Gibson. Deze haarloze acteur/zanger verdiende eerst de kost als model. En dat is te zien…

3. Corey Stoll

Zijn naam zegt je misschien niet zoveel, maar toch laat deze acteur een diepe indruk achter… Je kent hem bijvoorbeeld uit House of Cards en Ant Man. Of van het genadeloos verdrinken in zijn mooie blauwe ogen, natuurlijk.

4. Mark Strong

Als er één kale man ons hartje sneller doet kloppen, dan is dat zonder twijfel de onweerstaanbare Mark Strong. Zelfs als Doctor Sivana in Shazam! konden wij onze ogen niet van hem afhouden! Zachary Levi wie?

5. Vin Diesel

Oké, laten we het weer even hebben over die Fast & Furious-films. Je wist bij het aanklikken van dit artikel namelijk al dat we een plekje voor Vin Diesel gereserveerd zouden hebben. Of ie nou ruzie loopt te maken met onze nummer 9 of niet!

Vin Diesel acteur kaal knap en sexy Fast & Furious

6. Stanley Tucci

Stanley Tucci is niet te beroerd om een pruik op te zetten als zijn rol daarom vraagt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan zijn personage Caesar Flickerman in The Hunger Games. Wij zien de acteur echter het liefst au naturel.

Stanley Tucci acteur kaal knap en sexy Easy A

7. Billy Zane

Laat het beeld wat je hebt van Billy Zane uit Titanic los! De acteur is nu namelijk kaal en dat staat hem MINSTENS net zo goed. Bekijk onderstaande foto maar eens op je dooie gemakje… Hebben we gelijk of hebben we gelijk?

Billy Zane

8. Taye Diggs

Mocht je nog een reden hebben om Empire te checken dan kunnen we je met één enkele foto overtuigen. Geloof je ons niet? Oké, je vraagt er zelf om! Denk om je hart en scroll een klein stukje naar beneden voor de fijne Taye Diggs.

Taye Diggs acteur kaal knap en sexy Empire

9. Dwayne ‘The Rock’ Johnson

We geven je nog één sexy kale man voor het slapen gaan. Voor een typisch gevalletje ‘lest best’ keren we namelijk nog één keertje terug naar de Fast & Furious-familie. Geniet allemaal mee van Dwayne ‘The Rock’ Johnson!

Dwayne Johnson The Rock acteur kaal knap en sexy Fast & Furious

Negen mooie kale acteurs… Het is een begin! Maar je kent ons: wij delen nou eenmaal maar wat graag wat man candy met je. Ken je Jamie uit Outlander bijvoorbeeld al? Ondanks dat ie een bos haar heeft, krijgen we het ook van hem best heet… Datzelfde geldt trouwens voor Lucifer, dat is eveneens een enorm sexy duiveltje!