For One Night Only: he-le-maal naakt

Oh la la... 8 BN'ers gaan uit de kleren voor For One Night Only: he-le-maal naakt. Ze geven een striptease en dat doen ze niet alleen omdat het vermakelijk is, maar vooral om mensen meer bewust te maken van prostaat- en teelbalkanker. Je moet het maar durven, helemaal in je nakie, net zoals Jan Kooijman! Hij doet niet mee, maar dit zijn de 8 redenen waarom jij het alsnog niet mag missen! 

1. De piemel van Simon Keizer

Zwijmel maar vast weg, want Simon Keizer trekt ook voor jou zijn broek uit. Simon was de eerste die had toegezegd om ALLES te laten zien. Gelukkig doen we het met z’n achten. In mijn eentje had ik echt gezegd: ‘Hell no.’ 

 

2. De piemel van Jan Versteegh

Als je nog niet verliefd op hem was zal dat wel veranderen: Thijs Römer is al head over heels voor Jan Versteegh gevallen. Volgens hem heeft Jan namelijk héle goede billen én een goede piemel. Misschien is dat gelul, maar daar kan je donderdag zelf achterkomen!

 

3. De piemel van Thijs Römer 

Thijs doet zelf ook mee! Zijn eigen vader heeft prostaatkanker gehad en dat is zijn grootste drijfveer om mee te doen: hij wil anderen bewust maken van de ziekte.

More content below the advertising

 

4. De piemel van Sander Lantinga 

Sander vond het het makkelijkst om naakt te gaan en hij is ook de slechtste danser van ze allemaal volgens Simon. Maar dat maakt niet uit: als je zelfverzekerd bent, ziet het er vast nog wel goed uit. En zelfverzekerd moet je zeker zijn als je je lul op tv wil laten zien!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Die gozer staat ook alles. Zelfs een string! @sanderlantinga #foronenightonly #helemaalnaakt

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

 

5. De piemel van Peter Faber

De hier bovengenoemde lullen waren dan nog van jonge bloempjes, maar ja jong of oud, iedereen moet bewust worden gemaakt toch? Peter Faber is dan wel 75 jaar, hij doet ook gewoon mee met de striptease!

 

6. De piemel van Jasper Demollin

Het "maakt hem geen reet uit", maar ons wel. Wij gaan namelijk zijn blote reet op tv zien! Streetlab-presentator Jasper Demollin is er helemaal klaar voor om naakt te gaan.

 

7. De piemel van Viggo Waas

De Nederlandse cabaretier, acteur, televisiemaker, schrijver, zanger en voetbaltrainer mag nu ook stripper op zijn cv schrijven. De 57-jarige Viggo Waas schijnt nog een bijzonder goed lichaam te hebben voor z'n leeftijd. Wij zijn benieuwd!

 

8. De moves van Kenzo Alvares

Helaas, helaas... Kenzo Alvares houdt zijn kleren gewoon aan en dat vinden wij nogal lullig. Maar hij leert wel de andere BN'ers om een goede show neer te zetten: Alvares doet namelijk de choreografie. Een spectaculaire show zou het sowieso al worden, maar met deze dansmoves wordt het misschien nóg beter!

 

For One Night Only: he-le-maal naakt is donderdag 14 november om 20.30 uur op Net5 te zien. Net5 zendt de komende weken elke maandag  ook alle Harry Potter-films uit!