Martien en familie in Chateau Meiland

Aangezien zelfs Home Alone op den duur gaat vervelen, zijn we blij dat er steeds meer kerstspecials gemaakt worden. We zetten in dit toplijstje acht kerstafleveringen van je favoriete tv-programma’s en series op een rijtje!

1. Chateau Meiland viert kerst in Zweden

De Meilandjes zijn ook dit jaar weer te zien een heuse Chateau Meiland-kerstspecial. Ditmaal verruilt de familie Frankrijk voor Zweden – waar overigens nog flink wat kritiek op was! De special wordt in meerdere delen uitgezonden, namelijk op 22, 23 en 24 december. Je ziet de afleveringen van Chateau Meiland viert kerst in Zweden rond de klok van 20:30 uur op SBS6. Aangezien dat nog wel even duurt, wijzen we je graag ook even op de tien meest hilarische momenten van het afgelopen seizoen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

 

2. All You Need is Love Kerstspecial

Geen kerst zonder All You Need is Love! Zelfs in dit door corona geteisterde jaar is Robert ten Brink gewoon te zien op kerstavond. Hoe het programma er met alle coronamaatregelen uit gaat zien, is nog niet bekend. Of nou ja, we weten inmiddels al wel dat Diederik Gommers helaas geen plaats neemt in de welbekende, zilveren stacaravan… Je ziet de speciale kerstaflevering van All You Need is Love op 24 december om 20:30 uur op RTL 4.

Article continues after the ad

All You Need is Love Kerstspecial Robert ten Brink

 

3. Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

Boer zoekt Vrouw-fans opgelet! Yvon Jaspers bezoekt deze feestdagen de boeren uit het afgelopen seizoen. Hoe is het ze vergaan na de laatste uitzending van mei? In de Kerstspecial horen we of Jan, Annemiek, Geert en Geert-Jan inmiddels de liefde hebben gevonden. Ook komen we eindelijk te weten of Bastiaan en Milou inmiddels verdere stappen hebben gezet in hun relatie. De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial zie je vrijdag 25 december om 21.40 uur op NPO 1.

Boer zoekt Vrouw Yvon Jaspers en kandidaten

 

4. Euphoria: Trouble Don't Last Always

Wij zijn fan van Euphoria! Wat heet: we vinden het zelfs een van de beste series van dit moment! We baalden daarom ook verschrikkelijk toen bekend werd dat het tweede seizoen vertraging opliep… Maar gelukkig is er tijdens het lange wachten wel een speciale kerstaflevering om van te genieten. Euphoria: Trouble Don't Last Always wordt vanaf vandaag aangeboden door Ziggo. Een tipje van de sluier? Rue (Zendaya) probeert kerst te vieren nadat ze door Jules (Hunter Schafer) is achtergelaten op een treinstation en een terugval heeft gehad.

 

 

5. Lego Masters Kerstspecial

Na het grote succes van Lego Masters mogen deze kerst diverse BN'ers hun Legoblokjes uit de kast halen om een zo'n mooi mogelijk Legowerk te bouwen! Het programma krijgt op tweede kerstdag namelijk een bijzondere VIP-editie. Het is nog niet bekend welke bekende Nederlanders er meedoen aan deze VIP-editie. Wie er sowieso wel weer van de partij is: presentator Ruben Nicolai!  De kerstspecial van Lego Masters is op vrijdag 26 december te zien om 20.00 uur op RTL 4.

Lego Masters Ruben Nicolai

 

6. First Dates Kerstspecials

First Dates krijgt zelfs meerdere kerstafleveringen! De tien afleveringen omvattende kerstspecial is vanaf 14 december dagelijks om 19.25 uur te zien op NPO3. In de kerstspecials van First Dates zullen oud-deelnemers terugkeren. Het gaat dan onder meer om Carin en Gerard, die elkaar via het televisieprogramma leerden kennen en ondertussen samen een kind hebben gekregen! Ook komen oud-deelnemers vertellen over relaties die inmiddels zijn verbroken.

First Dates Kerstspecials

 

7. F.C. De Kampioenen Kerstspecial

Op nummer zeven in dit toplijstje met kerstspecials om dit jaar te kijken, staat een aparte: F.C. De Kampioenen! Het laatste seizoen van de serie werd al in 2011 uitgezonden... In 2020 gaat het dan toch nog gebeuren: Boma, Bieke, Marcske en al die andere iconische typetjes keren terug voor een langverwachte kerstspecial! De F.C. De Kampioenen Kerstspecial wordt op 25 december uitgezonden op Eén.

 

8. Mariah Carey’s magical Christmas special

Wat is kerst zonder muziek? We wijzen je ten slotte graag nog op de kerstspecial die Mariah Carey gemaakt heeft voor Apple TV Plus. In de special breken er problemen uit op de Noordpool en krijgt de kerstman hulp van Mariah en haar muzikale vrienden. Onder anderen Ariana Grande, Jennifer Hudson en Snoop Dogg maken hun opwachting in Mariah Carey's Magical Christmas Special. Je vindt de kerstspecial nu op Apple TV Plus.

 

Op zoek naar nog meer fijne kerstcontent? Blijf lekker op de bank zitten en geniet van de tien beste kerstfilms van de afgelopen tien jaar.

P.S. We snappen heus ook dat niet iedereen zoveel liefde voelt voor de kerst. Geen zorgen, we zijn jullie niet vergeten! Bekijk dit lijstje met kerstfilms voor mensen die kerst haten.