Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar vanochtend kregen we alsnog de pijnlijke bevestiging: Ben Affleck stopt met zijn Batman/Bruce Wayne-rol. En nu?! Geen paniek, wij zetten een aantal geschikte opvolgers op een rij.

1. Jake Gyllenhaal

More content below the advertising

Deze bebaarde baas past perfect in het strakke maatpak van multimiljonair Bruce Wayne. Hij schakelt tegelijkertijd moeiteloos over in een ander strak pakje: het superheldenkostuum van Batman. Jake heeft alles: de looks, de acting chops, de uitstraling en een duistere vibe (Nightcrawler ooit gezien?). Een probleempje: waarschijnlijk zit ‘ie vast aan een Marvel-contract door zijn rol als Mysterio in Spider-Man: Far From Home. Ook niet verkeerd, gezien de supertoffe eerste trailer.
 

2. Brenton Thwaites

Schittert momenteel in de extreem duistere DC-serie Titans op Netflix. Zijn agressieve en tegelijkertijd emotionele vertolking van Batman’s sidekick Robin (inmiddels Nightwing) gooit hoge ogen. Wie zegt dat die nieuwe Batman-film zich in hetzelfde universum afspeelt? Waarschijnlijk niet. Dit geeft Brenton de kans om next level te gaan, al zal het voor enige verwarring zorgen. Maar, ook belangrijker: met z’n 29 jaar is ‘ie een stuk jonger dan Jake Gyllenhaal. Leg ‘m snel vast, DC!
 

3. Aaron Paul

Als Jessie in Breaking Bad stal hij voor altijd onze harten. Helaas verdween hij daarna een beetje uit de spotlights. Na Need for Speed (2014) en Central Intelligence (2016) puilt zijn cv niet meer uit met grote blockbusters. Maar hé: die aankomende Breaking Bad-film zet Aaron weer volop in de schijnwerpers. Hij verdient het om een grote franchise te hebben. Nog een beetje trainen en hij stapt zo in de schoenen van Bruce Wayne. Batman, bitch!
 

4. Timothée Chalamet

Huh? Ja, echt. Timothée Chalamet (23) groeide in korte tijd uit tot Hollywoods nieuwste sensatie. Wat wil je ook, met prachtrollen in Call Me by Your Name, Lady Bird en Beautiful Boy? Deze voor een Oscar genomineerde mooiboy bewees al dat het met die acteerskills wel goed ziet. Maar hoe zou hij uit de verf komen in een keiharde superheldenfilm? Er is maar één manier om daar achter te komen… (en Bruce Wayne was ook ooit jong!)
 

5. Henry Golding

Een niet zo voor de hand liggende keuze, dat weten we ook wel. Toch bewees Golding in A Simple Favor dat hij makkelijk in de huid kruipt van een rijke gast met serieuze verleidingsskills. Bruce Wayne in een notendop. Daarnaast is Golding door Crazy Rich Asians opeens een superster én het zou DC’s films nog wat diverser maken! Win-win, toch?
 

6. Armie Hammer

Lang, gespierd, goede kaaklijn; Bruce Wayne is alvast in de pocket voor Armie, maar Batman? Ja, dat zou hij ook prima kunnen. The Man from U.N.C.L.E. en The Lone Ranger bewezen in ieder geval dat hij overweg kan met actiescènes. Oké, beide films flopten nogal, maar laat Batman dan een kans zijn voor Armie om eindelijk te bewijzen dat ‘ie echt een A-lister is. Fun fact: The Hammer zou in 2008 Batman gaan spelen in Justice League Mortal, maar die film werd nooit gemaakt. Tijd voor een herkansing?
 

7. Michiel Huisman

Onze Hollandse Hollywoodhunk bouwde de laatste jaren flink aan zijn carrière. Michiel is inmiddels een gevestigde naam, zéker na het fantastisch enge The Haunting op Hill House op Netflix. Het enige dat nog ontbreekt? Een superheldenrol! Marvel hapte tot nu toe niet toe dus is het aan DC om Michiel in te lijven. Waarom niet? Nog redelijk jong (dus gaat nog een tijd mee, belangrijk voor een franchise), waarschijnlijk niet al te duur én net onbekend genoeg om allerlei vooroordelen te ontwijken.
 

8. Daniel Radcliffe

Nee, geintje. Dat gaat natuurlijk niet… Alhoewel? Als Daniel Radcliffe de laatste jaren ook maar iets bewees, is het dat ‘ie werkelijk elke rol ter wereld uitprobeert. Een schetend lijk, een gast met duivelshoorns, een drugssmokkelaar, een engeltje en natúúrlijk The Boy Who Lived. Het duurt niet lang meer of hij speelt een superheld. Waarom niet Batman? Het zou een stunt zijn die bakken met geld in het laatje brengt.
 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.