Curb Your Enthusiasm Larry David

Curb Your Enthusiasm staat nu volledig op Ziggo Movies & Series XL. Dat is 10 seizoenen hilariteit van het hoogste niveau! Hier zijn 7 scènes die bewijzen dat Curb Your Enthusiasm de beste sitcom ooit is.

1. Het verschrikkelijkste misverstand met Greg

Eigenlijk draaien alle sitcoms om misverstanden maar weinigen durven misverstanden zo episch uit de hand te laten lopen als Larry David. Het is een van de redenen waarom je in 2020 echt moet beginnen met Curb. Zo is zijn ontmoeting met het flamboyante jongetje Greg er een die briljant wordt opgezet. Van zijn passie voor mode tot zijn fascinatie voor hakenkruizen, tot aan zijn homofobe moeder. Elke keer dat je denkt dat het niet erger kan, wordt het erger! En dat is Curb Your Enthusiasms humor in een notendop.

 

2. Larry David vernietigt Bluetooth headsets

Bluetooth headsets voor telefoneren zijn nog steeds zeer populair,  maar Larry David deed zijn uiterste best om ze voorgoed te vernietigen. Deze grappige sketch is het resultaat.

Article continues after the ad

 

3. De begrafenis van je moeder missen

Larry David is een druk man en haat het om gestoord te worden. Vandaar dat hij pas hoort dat zijn moeder is overleden ná de begrafenis! Het hoort extreem emotioneel te zijn, maar tegelijkertijd krijgt Larry een koekje van eigen deeg… wat ontzettend grappig is!

 

4. Het hilarische diner met Holocaust-overlevers

Joodse cultuur speelt regelmatig een rol in het leven van Larry David. Zo is hij aanwezig bij een diner met Holocaust-overlevers, alleen er is één gast die hij beter niet had uitgenodigd.

 

5. Larry David vs Ricky Gervais

Larry David en Ricky Gervais in één aflevering! De makers van Seinfeld en The Office in dezelfde ruimte! Deze komedie zwaargewichten spelen zichzelf en ze kunnen nauwelijks hun minachting voor elkaar verbergen. Ricky over Seinfeld: “I love the laugh track on it, reminds you when to laugh.”

 

6. De Seinfeld-reünie

Over Seinfeld gesproken, er is ook een verhaallijn in Curb Your Enthusiasm waarin Larry de cast van zijn eerste geliefde sitcom terug probeert te brengen voor een reünie. Dit is niet één scène maar een heel seizoen aan briljante scènes!

 

7. De Larry David stare

Iets dat Larry David echt typeert (naast zijn kaalheid en knorrigheid), is zijn starende blik. Is het een intimidatiepoging? Een bullshit detector? Een superpower? Het enige dat we weten is dat er een stilte valt, Larry David raar begint te kijken en er iemand op de achtergrond de klarinet speelt. Curb Your Enthusiasm heeft heel weinig nodig om je aan het lachen te brengen, zo goed is het gewoon.

Wil je weten wat er nog meer in april verschijnt op Ziggo? Bekijk hier de lijst, inclusief de hoogtepunten van Disney+ en Amazon Prime.