Zeven nieuwe clips geven ons een goed beeld van de vette actie die we kunnen verwachten in de aankomende DC superheldenfilm Wonder Woman van Patty Jenkins, en ze bevatten een flinke dosis humor!

Article continues after the ad

Amazones

In de clips stappen we onder andere in de wereld van de amazones op hun eiland waar de powervrouwen keihard trainen. Zo zien we Diana (Gal Galdot) trainen met General Antiope (Robin Wright) en wordt de ‘Lasso of Truth’ geïntroduceerd. En zien we daar in de clip getiteld ’Spy’ een eerste glimp van Doutzen Kroes als amazone?

Spion

Ook staat Wonder Woman haar mannetje wanneer zij en Steve Trevor (Chris Pine) worden aangevallen en moet ze behoorlijk wennen aan de buitenwereld. Check de clips hieronder!

Het verhaal

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar krachten en haar ware lotsbestemming ontdekken. 

Wonder Woman draait vanaf 15 juni in de bioscopen.