Tijdens de promotietoers voor hun werk moeten beroemdheden massa’s interviews geven en ja, dan gaat er wel eens wat mis. Wat dat betreft zijn het net mensen. Aan deze interviews hebben de celebs bepaald geen goede herinneringen.

1. Mark Wahlberg blijkt ladderzat

Het is geen geheim dat de gasten van Graham Norton bij de opnames van zijn talkshow lekker veel drank voorgezet krijgen, zodat de kans dat het gezellig wordt aanzienlijk stijgt. Maar toen Mark Wahlberg langskwam om zijn film Broken City te promoten, bleek hij toch echt een wijntje teveel gehad te hebben. Hij bleef mede-gast Sarah Silverman onderbreken, daagde andere mede-gast Michael Fassbender uit tot een wedstrijd ‘wie heeft de grootste lul?’ en kroop bij Norton op schoot om in zijn tepels te knijpen. Toen hij tenslotte op de bank in slaap viel, keerde de rust een beetje terug.

 

2. John Mayer klapt uit de school

Zanger John Mayer staat bekend als een rokkenjager en tijdens een berucht interview met Playboy in 2010 leek hij van plan die reputatie in steen te beitelen. Dat hij zijn passie voor porno wereldkundig maakte, was tot daaraantoe. Dat hij zijn ex Jessica Simpson omschreef als ‘sexual napalm’ was al minder sjiek. Maar toen hij zijn penis omschreef als een ‘white supremacist’ omdat hij geen trek heeft in seks met donkere vrouwen, ging hij echt te ver. Hij moest later dan ook diep door het stof voor zijn uitspraken.

Article continues after the ad

 

3. R. Kelly toont zijn ware aard

R&b-artiest R. Kelly brengt tegenwoordig meer tijd door in de rechtzaal dan op het podium door alle aanklachten voor misbruik van minderjarigen. Vlak voordat de zaken begonnen waardoor hij nu in de gevangenis zit, probeerde hij zijn imago te redden met een interview met Gayle King op de Amerikaanse tv. Maar hij maakte de boel alleen maar erger met zijn uitbarstingen, beweringen dat al die vrouwen de boel bij elkaar liegen en dat iedereen er op uit is hem kapot te maken.

 

4. Megan Fox schoffeert Michael Bay

De carrière van actrice Megan Fox, die populair werd dankzij onder meer de eerste twee Transformers-films, kreeg een flinke deuk toen ze in een interview haar hart luchtte over regisseur Michael Bay. Ze noemde hem ‘een nachtmerrie om mee te werken’ en vergeleek hem met Hitler. Vooral dat laatste zette veel kwaad bloed en zo was ze haar rol in de derde Transformers kwijt, zo besloot producent Steven Spielberg. Het kwam wel weer een beetje goed tussen Fox en Bay toen ze verscheen in de Teenage Mutant Ninja Turtles-film, die geproduceerd werd door Bay.

 

5. Kanye West interpreteert de geschiedenis op eigen wijze

TMZ is een grote Amerikaanse roddelsite die al veel sensationeel nieuws over beroemdheden heeft gebracht de laatste jaren. Kanye West kwam er op bezoek in de tijd dat Donald Trump nog de baas was in de VS en kreeg de vraag waarom hij zo dik was met de president. Een lang antwoord over het belang van vrijheid van meningsuiting bereikte zijn dieptepunt toen West het onderwerp slavernij aanbrak. “Vierhonderd jaar slavernij?! Dat klinkt als een keuze.” De rapen waren uiteraard gaar na die uitspraak.

 

6. Tom Holland spoilt… alles

Tom Holland is erg enthousiast over het feit dat hij Spider-Man speelt en dat is prachtig, maar het heeft er ook al een paar keer toe geleid dat hij zijn mond voorbij praatte. Zo gaf hij de titel van de tweede film weg voordat dat mocht, verklapte hij dat er een derde aankwam en dat Spidey de ruimte in ging in Avengers: Infinity War. O ja: ook het geheim dat Jamie Foxx terugkeerde in Spider-Man: No Way Home was niet veilig bij hem en het feit dat het quantum-rijk open gaat in die film evenmin. 

 

7. Mark Ruffalo streamt per ongeluk zijn nieuwe film

Mark Ruffalo - Bruce Banner en de Hulk in een heleboel Marvel-films - zat klaar om zijn nieuwe film Thor: Ragnarok te kijken en deed van tevoren nog even een livestream om de boel te promoten. Superleuk en toen hij klaar was, ging hij lekker zitten en de film bekijken. Hij was alleen wel even vergeten dat zijn telefoon en de stream nog aanstond en zo kon de hele wereld de eerste tien minuten van de film horen vanuit zijn broekzak, totdat hij zijn fout ontdekte. Hij kreeg flink op zijn ballen van Marvel, maar omdat je niks kon zien en amper wat kon horen, viel de schade uiteindelijk mee.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.