6 Inside

Het entertainment-programma 6 Inside zakt deze week nog verder in de kijkcijfers. Vorige week was de eerste aflevering te zien, en deze bleek uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek 378.000 kijkers te trekken. Sindsdien dalen de cijfers elke dag enorm met gisteren nog maar 180.000 kijkers.

Article continues after the ad

Dit resultaat is nog minder dan de andere flop op de Nederlandse televisie: RTL Late Night met Twan Huys. Die had 207.000 kijkers, wat de op een na slechtste score ooit was voor het programma. Huys scoorde sinds zijn eerste aflevering al tig keer onder het laagterecord van voorganger Humberto Tan.

Stoppen

Veel mensen zijn verbaasd dat zowel 6 Inside als RTL Late Night met Twan Huys nog niet gecanceld zijn, maar tegenwoordig spelen niet alleen kijkcijfers een rol bij dat besluit. Ook gezichtsverlies is namelijk een big deal in de televisiewereld. We blijven Twan Huys en Albert Verlinde dus voorlopig nog zien (of in dit geval juist expres niet).

Ook Wendy vertrekt

Gister bracht Verlinde het nieuws naar buiten dat ook Wendy van Dijk RTL inruilt voor SBS6. Haar contract loopt nog tot het einde van het huidige televisieseizoen, maar daarna vertrekt ze naar Talpa. Momenteel is ze nog te zien als presentatrice bij The Voice of Holland met Martijn Krabbé. Hij plaatste een mooi afscheidsberichtje op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heel veel succes lieve @wendyvandijk3 Ik ga je heel erg missen. ❤️

A post shared by Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) on