Netflix staat bekend op z'n goeie, vaak verrassende series en films. Maar niet alles kwam even goed door de ballotage heen. Daar zetten wij er een aantal van op een rij.

Ze zijn vaak afgekraakt, maar stiekem ook wel weer leuk. Dus vooruit, ze mogen best je guilty pleasure zijn.

Scary Movie

Deze film (eigenlijk alle delen) hoort zeker in deze rij thuis. Een slap aftreksel van alle goeie horrorfilms, maar o zo lekker om naar te kijken. Een guilty pleasure marathon? Kies dan voor Scary Movie. 

The Princess Switch

The Princess Switch is de hype op dit moment. Een mierzoete kerstfilm met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Het verhaal in een notendop: een prinses en een gewoon burgermeisje ruilen van leven. Uiteraard zijn er ook mannen in het spel. Kortom, een verstand op nul kerstfilm.

90210 

De serie Beverly Hills was in de jaren negentig een dikke vette hit. In 2008 werd de serie in een nieuw jasje gestoken. Ok leuk om naar te kijken, maar we houden toch meer van de eerdere versie. Maar vooruit.

Jennifer’s Body

De trailer was veelbelovend, maar de film zelf viel een beetje tegen. Needy (Amanda Seyfried) komt er achter dat haar beste vriendin Jennifer (Megan Fox) bloed nodig heeft om in leven te blijven. Jennifer blijkt duivels. Een beetje flauw is deze film wel, maar mocht je niets beters te doen hebben dan is-ie best ok om naar te kijken.

How To Lose A Guy In 10 Days

Een heerlijke voorspelbare film. Op IMBD wordt deze romcom ook niet echt gewaardeerd. Voor ons maakt de gespierde Matthew Mcconaughey het nog een beetje goed. How To Lose A Guy In 10 Days gaat over journalist Andie (Kate Hudson) die een opdracht krijgt om een stuk te schrijven over hoe ze binnen tien dagen een man aan zich bindt en weer zo snel mogelijk van hem afkomt. Kortom, verstand op nul en gaan met die banaan.

Niet alleen het mierzoete All You Need Is Love zorgt ervoor dat ons glazuur van de tanden afspat, er is nog een programma die ons dat warme kerstgevoel zal geven: Ik Vetrek komt met een kerstspecial!

De kerstspecial bestaat uit twee afleveringen waarin vier bekende emigranten (ze kwamen al voor in eerdere afleveringen van Ik Vertrek) op een bijzondere manier verrast worden.

All You Need Is Love 2.0

Ze zijn druk bezig om alles voor de feestdagen te regelen en hebben geen enkel idee dat familie uit Nederland ineens voor de deur zal staan. We zeiden het al, een hoog All You Need Is Love gehalte. 

Mooi cadeau

In de eerste aflevering wordt de familie De Best verrast. Ook Theo en Jolanda - die een pannenkoekenboerderij in Gambia zijn begonnen - krijgen bezoek uit ons kikkerlandje. In de tweede aflevering zijn Hans en Karin (Bonaire) aan de beurt en Wilco, Nollie en Jytte de Lange uit Zweden krijgen ook een mooi cadeau.

De eerste aflevering is op zaterdag 22 december om 21.55 uur te zien op NPO1. Aflevering 2 zie je op zaterdag 29 december om 22.05 uur.