Netflix staat bekend op z'n goeie, vaak verrassende series en films. Maar niet alles kwam even goed door de ballotage heen. Daar zetten wij er een aantal van op een rij.

Ze zijn vaak afgekraakt, maar stiekem ook wel weer leuk. Dus vooruit, ze mogen best je guilty pleasure zijn.

Scary Movie

Deze film (eigenlijk alle delen) hoort zeker in deze rij thuis. Een slap aftreksel van alle goeie horrorfilms, maar o zo lekker om naar te kijken. Een guilty pleasure marathon? Kies dan voor Scary Movie. 

The Princess Switch

The Princess Switch is de hype op dit moment. Een mierzoete kerstfilm met Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Het verhaal in een notendop: een prinses en een gewoon burgermeisje ruilen van leven. Uiteraard zijn er ook mannen in het spel. Kortom, een verstand op nul kerstfilm.

Article continues after the ad

90210 

De serie Beverly Hills was in de jaren negentig een dikke vette hit. In 2008 werd de serie in een nieuw jasje gestoken. Ok leuk om naar te kijken, maar we houden toch meer van de eerdere versie. Maar vooruit.

Jennifer’s Body

De trailer was veelbelovend, maar de film zelf viel een beetje tegen. Needy (Amanda Seyfried) komt er achter dat haar beste vriendin Jennifer (Megan Fox) bloed nodig heeft om in leven te blijven. Jennifer blijkt duivels. Een beetje flauw is deze film wel, maar mocht je niets beters te doen hebben dan is-ie best ok om naar te kijken.

How To Lose A Guy In 10 Days

Een heerlijke voorspelbare film. Op IMBD wordt deze romcom ook niet echt gewaardeerd. Voor ons maakt de gespierde Matthew Mcconaughey het nog een beetje goed. How To Lose A Guy In 10 Days gaat over journalist Andie (Kate Hudson) die een opdracht krijgt om een stuk te schrijven over hoe ze binnen tien dagen een man aan zich bindt en weer zo snel mogelijk van hem afkomt. Kortom, verstand op nul en gaan met die banaan.