Hoe komt het toch dat sommige mensen slechteriken (of soms zelfs seriemoordenaars) ontzettend aantrekkelijk vinden? Weten wij ook niet. Toch gebeurt het nogal vaak en dit is echt. Niet. Oke. We geven je 5 stuitende voorbeelden.

1. Joe van You

Penn Badgley veroverde in Gossip Girl al menig tienerhart en daar gaat hij in Netflix-stalkerserie You vrolijk mee verder. Ja, echt. En inderdaad: hij speelt een moordlustige stalker met ernstige psychopathische trekjes. Sluw, gevaarlijk, maar: óók aantrekkelijk. Uuhm? Gaat ‘ie lekker, meiden?
 


Sommige van deze thirsty dames vragen zich – gelukkig – nog af of het wel oké is dat ze Joe zo zien zitten. Laten we jullie meteen uit de brand helpen: NEE. Hij is woest aantrekkelijk, zeker, maar er zouden toch allerlei alarmbelletjes moeten gaan rinkelen wanneer je dat blijkbaar sexy vindt. Penn Badgley is het met ons eens:
 


Anyway, hij ging er zelfs nog verder op in om te bewijzen dat deze twitteraars professionele hulp moeten zoeken.

Article continues after the ad

2. #Hotjafar

Deze megalomane, machtsgeile Disney-slechterik manipuleert als de beste. Geen wonder als je zo’n mooie gouden Cobra-staf hebt die mensen kan hypnotiseren. Toch vallen enkele iets te enthousiaste fans nu al helemaal voor de nieuwe Jafar, aka onze eigen Marwan Kenzari.
 


Oké, oké, we zijn stiekem ook wel een beetje trots op deze Nederlander in één van de grootste Hollywoodblockbusters van het jaar. En misschien is het ook wel beter dat er nog iets positiefs voorbijkomt over Aladdin; de nieuwe Genie, gespeeld door Will Smith, krijgt namelijk pallets vol met stront over zich heen.
 

3. Thanos-lovers

Thanos is inmiddels verleden tijd, maar na zijn eerste vertoning in Avengers: Infinity War veranderde een deel van twitter in een nogal natte bende vol met druipende thirst-tweets. Het maakte zijn fans niks uit dat hij de helft van het universum wegvaagde met een desastreuze knip in de vingers. Kijk maar.
 


Thanos geeft het begrip ‘Daddy’ blijkbaar een hele andere, nogal verontrustende lading. En Josh Brolins zwoele stemgeluid maakt het uiteraard allemaal nog een stukje erger. Gelukkig zijn we na Endgame van al deze onzinnige tweets af. 

4. Killmonger-liefde

Tuurlijk, uitgerekend de meedogenloze, vrouwonvriendelijke moordmachine die een couppoging pleegt moet weer de knapste van het stel zijn. Het gebeurde met Black Panther. Fangirls en fanboys raakten nogal opgewonden van Michael B. Jordans Erik Killmonger. Uh… nee, gewoon niet doen.
 

 

5. Ted Bundy, wtf?

We sluiten af met de meest onbegrijpelijke van allemaal. De liefde voor Ted Bundy, één van Amerika’s beruchtste en helaas ook effectiefste seriemoordenaars ever. We gaan niet eens voorbeelden laten zien want waar het bij een superheldenfilm misschien nog wel grappig is, hebben we het hier over een gast die verantwoordelijk is voor de gruwelijkste moordpartijen ooit.
 


Zoals je hierboven ziet voelde zelfs Netflix zich genoodzaakt om alle Ted Bundy-geilers te dimmen. Toch weerhield het ze niet om die nieuwe Bundy-biopic (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) uit te brengen. En wie speelt hierin de hoofdrol? Zac Efron, de hunk der hunks. NEEEEEE….