Patty Brard een stuk dunner na maagverkleining

Of ze nou het perfecte lichaam willen hebben voor een rol in een film óf gewoon keihard willen trainen voor het ultieme bikinilijf: deze 5 celebs kozen ervoor om te transformeren naar een dunne, gezonde en fitte uitstraling. 

Patty Brard

Patty Brard was al enige tijd aan het afvallen toen ze besloot om een maagverkleining te ondergaan. Dat is gelukt! Op haar Instagram-account is overduidelijk te zien dat ze een stuk dunner is geworden. Maar ze is niet de enige. Ook andere sterren werkten hard om hun lichaam helemaal in shape te krijgen.

Jonah Hill

Nadat Jonah Hill voor verschillende rollen moest aankomen, zoals in War Dogs, was hij er helemaal klaar mee. Al dat aankomen en vervolgens weer afvallen vond hij niet gezond en hij besloot te gaan trainen om weer een fit lichaam te krijgen. Daarvoor vroeg hij zijn gespierde vriend en collega Channing Tatum om advies. Het resultaat is te zien!

Zack Galifinakis

Waar Zach Galifianakis er in zijn rol van Alan in The Hangover nog uitziet als een stevige kerel, verschijnt hij tijdens de Screen Actors Guilt Awards in 2015 met stuk smaller lichaam op de rode loper.

Chris Pratt

Ook Chris Pratt transformeerde naar een mollig manusje-van-alles (Parks and Recreation) naar een gespierde superheld in de film Guardian’s of the Galaxy. Hiervoor verloor hij maarliefst 36 kilo!  

Jennifer Hudson

Ook Jennifer Hudson verloor 36 kilo, in 2012. Tijdens haar zwangerschap in 2010 was ze verbaasd over haar eigen lichaam, zo vertelde ze vorig jaar in de Huffington Post. Eerder vertelde ze in de show van Ellen DeGeneres dat ze van een Amerikaanse maat 16 naar maar 6 wilde gaan. “Nu ik terugkijk, wow. Wat een verschil tussen toen en nu”, aldus Hudson.

Stan Lee R.I.P.
Stan Lee R.I.P.

Stan Lee is overleden. De bedenker van de Avengers, de X-Men, Spider-Man, de Hulk, de Fantastic Four en nog een heleboel andere wereldberoemde Marvel-personages is op 95-jarige leeftijd heengegaan. Ook al was Lee nog zo stokoud, toch komt zijn dood als een verrassing. De immer goedgeluimde geestelijk vader van zowat alle grote Marvel-helden dook immers nog steeds in cameo-rolletjes in vrijwel alle Marvel-films op.

 

 

Lee overleed maandag 12 november in het Mount Sinai ziekenhuis in Los Angeles, zo berichtte The Hollywood Reporter vroeg op de maandagavond. Niet veel later bevestigde zijn dochter het treurige nieuws tegenover persbureau Reuters.  

 

 

In samenwerking met tekenaar Jack Kirby bedacht Lee tal van iconische comic-helden. Vooral in het begin jaren zestig kende het duo een ongeëvenaarde creatieve periode toen ze in relatief korte tijd achter elkaar The Fantastic Four, Hulk, Iron Man, Thor, Silver Surfer en de X-Men lanceerden. Ook was hij jarenlang hoofdredacteur van Marvel Comics, waarbij hij al zijn teksten en columns aan de lezers steevast afsloot met zijn lijfkreet “Excelsior”.

 

 

Zijn laatste jaren kenmerkten zich helaas door een hoop gedoe in de privé-sfeer; na de dood van zijn vrouw Joan in juli 2017 begon hij ineens een rechtszaak tegen mede-directieleden van POW! Entertainment, een bedrijf dat hij in 2001 mede had opgericht. Hij klaagde zijn collega's aan voor een miljard dollar, en liet de zaak een paar weken later vallen. Ook was hij verwikkeld in een rechtszaak tegen zijn oud-zaakwaarnemer en had hij zelfs een straatverbod laten uitvaardigen tegen een assistent die hem belazerd had.

 

 

Stan Lee had nog geen cameo's opgenomen voor de drie volgend jaar te verschijnen Marvel-films Captain Marvel, Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home. Het is niet bekend of hij al wel cameo's had opgenomen voor de bij Fox ondergebrachte Marvel-films X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants. Zoniet, dan was zijn optreden in het onlangs verschenen Venom zijn laatste.

 

 

Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds
Detective Pikachu Pokemon Ryan Reynolds

Toen bekend werd dat Ryan Reynolds de stem zou verzorgen van het gele Pokémon-beestje Pikachu in een live action Pokémon-film waren we vast niet de enigen die zich afvroegen of dat wat zou kunnen worden. Maar nu is hier de eerste trailer en het ziet er best wel te gek uit. Dit zagen we niet aankomen!?

 

 

Het wachten waard

Toen vorig jaar december bekend werd dat de vlotgebekte komiek de stem van Pikachu voor zijn rekening zou nemen schreven we nog “Wij kijken alvast uit naar het moment waarop de elektromuis z’n bakkes opentrekt en Deadpools sarcastische stem naar buiten komt”. Welnu, dat moment is hier en het was het wachten waard. Sinds Kevin Hart de stem verzorgde van het konijntje Snowball in The Secret Life of Pets hebben we niet meer zo'n uit duizenden herkenbare stem in combinatie met zo'n ogenschijnlijk onschuldig knuffelbeest meegemaakt. En afgaande op de reacties op Twitter zijn we zeker niet de enigen die enthousiast zijn.

 

 

Ryan Reynolds zelf stuurde de trailer met een hilarische tweet de wereld in, precies zoals we dat van hem gewend zijn:

 

Waar is Ash?

Pikachu's trouwe trainer Ash Ketchum duikt in deze film trouwens niet op, tot onze grote verontwaardiging. In plaats daarvan wordt de gele mini-detective aan een onervaren nieuwe trainer genaamd Tim Goodman gekoppeld. Die wordt gespeeld door Justice Smith, die we kennen als de getalenteerde rapper Ezekiel “Books” Figuereo uit de serie The Get Down en als de hysterische angsthaas uit Jurassic World: Fallen Kingdom.
 

 

Of een Pokemon met de stem van Deadpool ook een hele film lang leuk blijft weten we vanaf 8 mei, want dan vliegt Detective Pikachu de bioscopen in.