Als je even langs de rode loper-momentjes, miljoenen-onderkomens en rijen papparazzi kijkt, lijken filmsterren ook maar gewone mensen. En gewone mensen krijgen op de werkvloer wel eens dingen op hun bordje waar ze geen trek in hebben. Als dat bij een acteur gebeurt, moet er vaak een scène omgegooid worden. En zo geschiedde. Dit zijn 5 scènes die acteurs weigerden te filmen.

Taron Egerton

Article continues after the ad

 

Taron 'Eggsy' Egerton moest in de Kingsman-films (waarin hij niet meer terugkomt?!) behoorlijk wat vlammende scènes rocken, maar één scène was voor de acteur toch too hot to handle. In een intiem rendez-vousje met Clara (Poppy Delevigne), moest Eggsy met de hand een gps-chip in haar lichaam plaatsen. Je begrijpt het concept. Taron werd van de gedachte alleen al bloednerveus en stelde voor dat Poppy's man het klusje beter kon klaren. De hand in de steamy-scène is dus niet van Taron, maar van Poppy's echtgenoot.

Vin Diesel en Dwayne Johnson

De razendsnelle Fast and the Furious-franchise was bij deel acht (The Fate of the Furious) een stuk minder snel. Twee botsende ego's hielden het filmproces namelijk nog al op. Het schijnt dat producer Diesel een beslissing gemaakt had waar Johnson niet zo van gediend was. Dat resulteerde tot een woede-uitspatting op sociale media van de spierbonk en het feit dat de mannen nadien weigerden om nog samen op de set te staan. De scènes waar de spiermassa's samen in voorkomen, zijn dan ook vaak het product van goede post-productie.

Emma Watson

 

Als je uit een wereld vol toverstokjes en Dooddoeners stapt, kan de overgang naar het comedy-genre een ware cultuurshock zijn. Dat ervaarde Emma Watson al snel, toen ze een klusje in de film This is the End van Seth Rogen, James Franco en Jonah Hill aannam. In een scène waarin Channing Tatum als verrassing een Magic Mike-optreden in niets minder dan een miniscuul stringetje gaf, wist Emma niet wat haar overkwam. Ze stormde de set af en verliet het pand. Ze zullen Emma niet snel weer zonder waarschuwing trakteren op een halfnaakte Channing Tatum.

Robert Pattinson

 

Robert Pattinson vertelde in een uitzending van Jimmy Kimmel Live dat-ie nogal wat pittige scènes gefilmd had in de film Good Time. Toen hem gevraagd werd of hij iets weigerde te filmen zei hij: "O God, ik weet niet of ik dat kan zeggen. Er waren een heleboel dingen die een grens overgingen in deze film. Het is niet eens op de grens, het is er vér overheen. Er was oorspronkelijk een scene - ik weet niet of ik dit kan zeggen - maar mijn karakter, Connie, had een grote affiniteit voor honden... Er is een scène, waarin er een drugsdealer de kamer binnenvalt terwijl ik gemeenschap met een hond had." Robert vertelde dat hij absoluut weigerde de scène te filmen, ook al moest het van de regisseur.

Isla Fisher

 

Toen Isla Fisher in Wedding Crashers de über-kleffe Gloria speelde, leverde ze een prestatie van formaat. Toch moeten we je helaas mededelen dat zo ongeveer de helft van haar scènes door bodydoubles gefilmd is. Zo had de actrice een hand-vervanger om de 'onder de tafel-scène' op te nemen, een borsten-vervanger en een billen-vervanger. "Mijn argument was, dat als je de tepel van een personage ziet, dat ze dan niet meer grappig is. Dan zien mensen haar als iets seksueels in plaats van iemand die heel grappig is", legde de actrice later uit.

Van genoten? Dan wil je vast ook lezen over 7 scènes die voor acteurs ver-schrik-kelijk fout gingen.