Paul de Leeuw, Ranking the Stars
Source
RTL

Er zijn weer een aantal kandidaten voor het nieuwe seizoen van Ranking The Stars bekendgemaakt. Presentator Paul de Leeuw was te gast bij De Coen en Sander Show om de nieuwe deelnemers te onthullen!

Kandidaten Ranking the Stars 2020

De afgelopen weken maakte Paul de Leeuw ons op gezette tijden blij met de onthulling van kandidaten voor het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Zo wisten we al dat Hans Kesting, Bizzey, Karin Bloemen, Jörgen Raymann, Marc-Marie Huijbregts, Ryanne van Dorst en Patricia Paay het ditmaal tegen elkaar opnemen! Ook leek het er even op dat viroloog Ab Osterhaus mee zou doen, maar die zegde tot ons groot verdriet al snel weer af

Nieuw seizoen, nieuwe kandidaten

Ondanks de afwezigheid van Ab Osterhaus is het toch een behoorlijk indrukwekkend gezelschap! Paul besloot vandaag echter om zelfs nog een aantal namen wereldkundig te maken. Zo leerden we dat ook Famke Louise, Orgel Joke, Koen Kardashian, Daan Boom en Kjeld Nuis meedoen aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars.

Article continues after the ad

Alle kandidaten zijn trouwens in goede handen bij Paul! Voorafgaand aan de opnames moest de presentator namelijk een coronatest doen. Die was negatief, zodat Paul gewoon “met vrolijkheid, al tongend” de opnames van Ranking the Stars in kon gaan. Maar dan wel “met mondkapje op natuurlijk.”

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars wordt 2 september op RTL 5 uitgezonden.