Ryan Reynolds in Netflix 6 Underground

Regisseur Micheal Bay staat niet bepaald bekend om zijn oog voor detail en dat blijkt ook in zijn nieuwe Netflix-film 6 Underground. Kijkers vonden namelijk al snel een aantal gênante foutjes. Oeps! 

1.  GoPro in beeld

Uhm ja, met dit foutje dachten ze makkelijk weg te komen: alle beelden snel achter elkaar aan monteren, dan ziet niemand dat er een GoPro in beeld komt! Maar toch werd deze blunder al gauw door kijkers gevonden. In de bloedstollende eerste 20 minuten van de film wordt het team achtervolgd, maar ondanks dat het er heel vet uitziet, zie je dus wel een GoPro in beeld...

 

Article continues after the ad

2. Zelfde beelden als Pain and Gain (2013)

Wat doe je als je beelden te kort komt? Dan is het natuurlijk lekker makkelijk om beelden uit een andere film te plukken en dat leek regisseur Micheal Bay ook een goed idee. Kijk maar eens naar de scène waarin een huis te koop staat. Dat is precies hetzelfde gebouw als in Pain and Gain (2013)! Zelfs de planten en lampjes staan op precies dezelfde hoogte. 

 

3. Schade opeens verdwenen?!

De openingsscène begint dus met een achtervolging en de groene auto waar Ryan Reynolds en zijn teamleden inzitten krijgt hierdoor veel schade. Alleen zijn alle schrammen, kogelschoten en deuken in het ene beeld wel te zien, terwijl alle schade een paar seconden later is verdwenen.  

 

4. Ryan Reynold in beeld: maar niet als zijn personage!

Deze fout was bijna niet te missen en kijkers vonden het hilarisch. Een tijdje geleden nam Ryan Reynolds een backstage-filmpje op met een indrukwekkende explosie op de achtergrond. Wat blijkt? Je kunt bij die scène in de film zien hoe Ryan dat filmpje nonchalant staat op te nemen! Of dit nou een meesterlijke grap van de acteur was of wéér een foutje die Micheal Bay over het hoofd heeft gezien, weten we niet. 

 

5. Easter egg: Aviation Gin

Wist je dat Ryan Reynolds zijn eigen gin-merk heeft? Als hoofdrolspeler van 6 Underground pakt hij dan ook meteen zijn kans om dat even te promoten. Op 39:15 in de film zie je de fles met Aviation Gin in beeld en ook Reynolds' vrouw, Blake Lively, support zijn bedrijf in haar films: ze bestelde standaard Aviation Gin in A Simple Favor

 

Een knallend Ryan Reynolds-feestje

Er werd een enorm budget vrijgesteld voor de film met Ryan Reynolds, maar betekent dat ook meteen dat de film de moeite waard is om te kijken? Wij vonden het antwoord: lees hier onze review van 6 Underground!