De recensies voor The Emoji Movie stromen binnen en ze zijn op z’n zachtst gezegd niet om naar huis over te schrijven. Toch zegt dat niet alles. Hier 5 films met slechte recensies, die we stiekem heel tof vinden.

Article continues after the ad

Dude, Where's My Car?

Een klassiek gevalletje ‘zo slecht dat het grappig is.’ Dude, Where’s My Car? is dom, erbarmelijk geacteerd, over-the-top, allround bizar en juist daarom zo ontzettend vermakelijk. 

Patch Adams

Dwazerig, irritant en totaal onnodig: het is maar een greep uit de waterval van negatieve termen die critici gebruikten om Patch Adams te beschrijven. Mag allemaal niet baten: de film is een rollercoaster van emoties en we love it!

Underworld

Vampieren? Check. Weerwolven? Check. Moddervette actie? Check. Dit alles in een stijlvolle aankleding? Check! Underworld is cool met hoofdletter C en de film kijkt ontzettend lekker weg. Toch waren de critici er niet van gediend. 

Scary Movie

Ultra-flauw is een understatement. Scary Movie slaat werkelijk waar nergens op en toch liggen we iedere keer weer in een deuk om deze gestoorde comedyklassieker. 

The Boondock Saints

Critici boorden Boondock Saints de grond in, maar de film groeide uit tot een heuse cultklassieker. Humor, actie, scherpe dialogen en domme stunts: de film heeft het allemaal. We krijgen binnenkort ook nog eens een televisieserie rondom de twee Ierse broers.