3JS, Jaap Kwakman en Jan Dulles

Het is een week geleden dat de grootste nachtmerrie van Jan Dulles en zijn gezin werkelijkheid werd toen hun drie maanden oude dochtertje Donna kwam te overlijden. In een openhartig bericht blikt 3JS-bandlid Jaap Kwakman terug op deze heftige tijd. 

Article continues after the ad

"We hebben de afgelopen dagen in een rollercoaster gezeten. Op een afstandje moeten kijken hoe je vrienden/collega/familie (noem het hoe je wilt) met het hardst ondenkbare leed te maken krijgt, is moeilijk", schrijft Jaap Kwakman in een openhartig bericht op Instagram.

Uitvaart met krachtige woorden

Het was voor alle betrokkenen een week met vooral diepe dalen. "We hebben gisteren tijdens de prachtige dienst in de kerk mogen luisteren naar Jan. Waar hij de kracht vandaan haalde om te spreken op dat moment mag 'Joost' weten, maar hij deed het. Het heeft ons allemaal geraakt op dat moment en toen ik vanmorgen wakker werd, vond ik dat ik in het verlengde van die gedachte en dat gevoel een post wilde doen namens ons als groep."

Met een lach en een traan

Die Instagram-post is uiteindelijk naast de openhartige tekst ook een prachtige foto geworden van Jan Dulles, zijn vriendin Caroline en hun dochtertje. "Ik scrolde een paar momenten geleden door onze tijdlijn en kwam deze ongelooflijk krachtige foto tegen. En ik gebruik het woord krachtig omdat het de eerste keer toen ik deze foto zag hetzelfde met me deed. Het maakte me aan het lachen." Achteraf blijken die lach en die traan dichtbij elkaar te liggen, zo merkte hij op. "Het scheelde net niet veel, maar het maakte me zojuist weer aan het lachen. Donna krijgt het met deze foto niet voor elkaar om mij nu te laten janken."

Lach op je gezicht

Hij wil tot slot iedereen wat moois toewensen. "Daarom wil ik namens 3JS met deze prachtige foto iedereen fijne kerstdagen toewensen, waarbij ik hoop dat het bij jullie ook een lach op jullie gezichten tovert. Denk een beetje om en aan elkaar. Zie hieronder de krachtige foto!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 3JS (@driejs)