Maar liefst zes films staan er op stapel

Over superheld Batman werden al meerdere films gemaakt, maar 2019 wordt pas echt een knaljaar voor de vleermuisman. Er komen dat jaar maar liefst zes films over Batman uit.

Niet alleen Batman

Voordat we je blij maken met een dooie mus, het zijn niet allemaal films met Batman himself in de hoofdrol. The Batman is de enige titel die echt om de in het zwart gehulde held draait. Daarnaast wachten we op Gotham City Sirens - de film met vriendinnetje van The Joker, Harley Quinn als hoofdpersonage, Batgirl en Nightwing.

Animatie en liveaction

In het geval van die laatste twee is nog niet bekend wie de hoofdrol speelt. Harley Quinn wordt net als in Suicide Squad vertolkt door Margot Robbie en de huidige Batman is net als in Batman v. Superman een rol van Ben Affleck. En alsof die vier liveactionfilms nog niet genoeg zijn, staan er ook nog eens twee animatiefilms op stapel. We kunnen wel zeggen: het worden drukke jaren voor DC Comics en Warner Bros. 

2019

Natuurlijk ligt het ook aan de cast en crew van de films of een release in 2019 mogelijk is, maar bij Games Radar denken ze dat de studio's daar wel op mikken. Op deze manier zouden ze de 80-jarige verjaardag van Batman namelijk pas echt groots kunnen aanpakken. 

Secret Life of Pets 2 Chloe
Secret Life of Pets 2 Chloe

Eerder deze maand hadden we de eerste teasertrailer voor The Secret Life of Pets 2 in de vorm van een filmpje over hond Max. Toen kondigde studio Illumination al aan dat dit de eerste van een reeks karakter-trailers zou zijn, waarin de verschillende huisdieren één voor één de revue zouden passeren. En hier is dan trailer nummer twee, waarin het draait om kat Chloe.

 

 

De bolle viervoeter probeert haar baasje wakker te maken, maar die doet echter alsof ze slaapt. Pas als Chloe dreigt een haarbal over het bed uit te spugen veert haar bazin overeind! Hierna zien we Chloe ook nog even oefenen op al haar katten-geluiden. In de Amerikaanse versie wordt haar stem ingesproken door Lake Bell, in de Nederlandse uitvoering is het Karin Bloemen die Chloe's stem voor haar rekening neemt. Hier ook nog de Nederlandse trailer:

 

 

Wij kijken intussen alvast uit naar een karakter-trailer voor het door Kevin Hart ingesproken konijn Snowball, toch wel één van de smaakmakers van de eerste Secret Life of Pets. Het vervolg op deze razend succesvolle animatiekomedie uit 2016 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.

 

Aquaman final trailer
Aquaman final trailer

Waar heel Nederland momenteel druk is met de aankomst van Sinterklaas wachten DC-fans én heel vrouwelijk Nederland ongeduldig op de komst van een andere held met baard, die een week na 5 december voor menig heerlijk avondje zal zorgen. We hebben het dan natuurlijk over Aquaman, die vanaf 13 december de bioscopen binnen komt zwemmen. Om de onlesbare dorst naar méér Aquaman te stillen is hier een nieuwe trailer.

 

 

Originele kostuum

De eerste en tweede trailer zorgden al voor volop enthousiaste reacties, en deze laatste trailer doet er nog een schepje bovenop. Ook al zitten er niet echt heel veel nieuwe beelden in die we nog niet in de tweede trailer zagen, toch ziet het er allemaal erg kleurrijk uit. DC-fans zullen vast blij zijn dat Jason Momoa opduikt in het originele gouden Aquaman-kostuum uit de comics. Vrouwelijke lezers zullen daar vermoedelijk juist van balen, want die zien deze uit de kluiten gewassen Hawaïaan toch liever in zijn blote bast.


Magische Drietand

Deze derde trailer poogt ons ook iets meer over het verhaal te vertellen, maar meer dan dat Aquaman op zoek moet naar zijn magische drietand hebben we er niet van meegekregen. We waren te druk met kijken naar kleurrijke achtergronden en werden steeds afgeleid door weer een grote bekende naam die opeens in het beeld verschijnt. DC pakt echt uit hier met een sterrencast bestaande uit Nicole Kidman, Temuera Morrison ("Jake The Muss uit Once Were Warriors), Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, en natuurlijk Jason Momoa en zijn tegenspeelster Amber Heard. Maak je borst maar nat dus!