Voor de zoektocht naar een nieuw koffermeisje in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht hebben zich in totaal 168 vrouwen opgegeven. Dat heeft een woordvoerder van RTL vandaag bekendgemaakt.

Article continues after the ad

Miss Nederland

De 26 meiden met de meeste stemmen gaan door naar een selectiedag op 30 augustus. Daar worden ze beoordeeld door een speciale jury met onder meer stylist Fred van Leer en voormalig koffermeisje en Miss Nederland Zoey Ivory. Op de site van de Postcodeloterij is al te zien welke dames het tegen elkaar zullen opnemen op de selectiedag.

Showtrap

Van de 26 dames die meedoen aan de selectiedag, zullen uiteindelijk vijf aspirant-koffermeisjes overblijven. Wie dat zijn, zullen we dus pas na 30 augustus weten. De gelukkigen zullen beurtelings ieder een keer in een uitzending van Miljoenenjacht te zien zijn. Daarna mag het publiek bepalen welk van de vijf een vast plek verdient op de showtrap in het programma van Linda de Mol. Helaas is het niet meer mogelijk om je op te geven voor deze populaire vacature, maar jurylid Zoey Ivory heeft nog wel wat advies voor een eventuele volgende keer dat Miljoenenjacht op zoek is naar nieuwe koffermeisjes. De belangrijkste tip: wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

Postcode Loterij Miljoenenjacht is dit najaar weer te zien op RTL4.