Chateau Meiland, Corona

Goed nieuws voor de Meilandjes want de nieuwe aflevering was weer een hit bij de kijkers! 1,4 miljoen mensen waren benieuwd naar de corona-uitslag van een van de gasten in het Chateau. 

Corona of geen corona?

De vorige aflevering eindigde in een spannende cliffhanger: heeft een van de gasten nou wel of niet corona? Gisteravond kwam eindelijk te uitslag en het blijkt gelukkig gewoon om een griep te gaan. De corona-cliffhanger zorgde wel voor een hoop nieuwsgierige fans en een gestresst Chateau. Tussen alle (soms levensgevaarlijke) renovaties door heeft de familie Meiland een patiënt om voor te zorgen. De gast werd achtergelaten door haar groep en moest wachten op de uitslag. "Dit is gewoon helemaal een hospital geworden, een rusthuis", vindt Martien. 

 

Martien vs mondkapjes

Corona of geen corona, het Chateau moet toch maatregelen nemen tegen het virus. Martien vecht op zijn eigen prettig gestoorde manier met een mondkapje en neemt (niet helemaal corona-proof) die van Maxime maar over. Gelukkig was de uitslag negatief, want het lukt niet helemaal met alle maatregelen hè Martien?

Article continues after the ad