Ugh, we hebben uiterst gemengde gevoelens over de laatste berichten over 13 Reasons Why. Zo is er namelijk een releasedatum voor seizoen 3 inclusief krankzinnige trailer, die we met alle plezier met jullie delen! Maar is er ook slecht nieuws... Netflix maakte namelijk bekend dat het zojuist aangekondigde vierde seizoen ook meteen het laatste is! Wat een emotionele rollercoaster...

Article continues after the ad

Netflix komt met trailer seizoen 3 13 Reasons Why

Laten we beginnen met het goede nieuws: Netflix heeft zojuist een bizarre trailer voor het derde seizoen van 13 Reasons Why online gezet! Mocht je blanco willen beginnen aan de nieuwe afleveringen dan kun je onderstaande video beter skippen... Er wordt namelijk alvast een cruciaal plotpunt verraden! Tipje van de sluier? Een van de hoofdpersonages blijkt vermoord te zijn! Misschien wordt dit seizoen dus nog wel heftiger dan de veelbesproken eerste reeks, die overigens ook voor veel goede gesprekken zorgde! En dan is er nog die releasedatum: het derde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 23 augustus al te zien.

13 Reasons Why afgesloten met vierde seizoen

En dan is er nog het slechte nieuws: Netflix liet ons ook meteen weten dat er hierna nog maar één seizoen van 13 Reasons Why gemaakt gaat worden. Met andere woorden: seizoen 4 van 13 Reasons Why wordt ook meteen het laatste seizoen... Wij vermoeden dat we daar echter niet heel lang op hoeven te wachten, want woewel het derde seizoen dus pas vanaf 23 augustus te zien is bij de streamingdienst, is de productie voor de laatste reeks al begonnen! Wanneer het slot van 13 Reasons Why op de streamingdienst verschijnt, is nog niet bekend.