Tijd voor een feestje! Het SBS6-programma Utopia bestaat op 26 september 1000 dagen. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dus er wordt een groot feest voor de inwoners en fans georganiseerd.

Article continues after the ad

Feest

Op 26 september zullen de festiviteiten plaats gaan vinden. Samen met 1000 fans zullen Bas, Benjamin. Billy, Cees, Cemal, Dominique, Gina, Jacco, Jessie, Karin Ramona, Rianne, Romy, Rowena, Ruud en Victoria een feest bouwen. 

Optredens

Verschillende artiesten zullen het terrein van Utopia bezoeken om muziek te maken en de inwoners zullen er volgens SBS alles aan doen om het een onvergetelijke dag te maken. Hoe dat gaat gebeuren en welke artiesten komen is nog niet bekend. 

Feestweek

De week voorafgaand aan het 1000 dagen feest, deze week dus, staat ook volledig in het teken van de mijlpaal. De inwoners van Utopia organiseren een quiz, schrijven een eigen lied en zoeken hun look-a-likes.

Live

Utopia ging op 31 december 2013 van start. Dagelijks trekt het programma zo'n 600.000 kijkers. Utopia is op maandag 26 september in totaal 24.000 uur live op internet te zien geweest.