Mainstage met publiek op Pinkpop Festival

Het festivalseizoen is weer van start gegaan en er staat een hoop moois op het programma. Een van de hoogtepunten is Pinkpop en met het vijftigjarig bestaan dit jaar, is dat natuurlijk niet anders. Weet jij al of je gaat? Wij hebben wel 10 redenen voor je om naar Pinkpop te gaan!

1.Roze staat je goed

Zo’n roze hoedje zou je echt mooi staan. De ultieme toevoeging aan je festivalgarderobe. Dit jaar vormgegeven door niemand minder dan modedesigner Bas Kosters. Oh en als roze je kleur niet is? Niet getreurd, je kunt ‘m binnenstebuiten draaien en dan is het ineens een zwart-wit prachtexemplaar.

More content below the advertising

2. Dansen is goed voor je conditie

Je sleept jezelf telkens met frisse tegenzin naar de sportschool. Dat kan makkelijker en leuker. Wist je dat je op zo’n dag lang rondslenteren, dansen en feesten enorm veel calorieën verbrandt? Dit is meer jouw soort sport.

3. Je hebt zonuren nodig

Na zo’n lange donkere winter kun je wel wat vitamine D gebruiken. Hup, de zon in jij! Weet je waar je veel zon hebt en het grootste deel van de dag buiten bent? Op Pinkpop ja, in ons allertropische Landgraaf.

Vuurwerk op de mainstage van Pinkpop Festival

4. Je hoopt Lenny Kravitz te versieren

Alhoewel de kans van slagen niet bepaald groot is, is Pinkpop het dichtst dat je kunt komen bij Lenny Kravitz versieren. Oefen op je knipoog en zorg dat je vooraan staat.

5. Je wilt beter leren twerken

Geef maar toe, je kunt het voor geen meter en hebt ’t altijd al eens willen leren. Een Major Lazer concert is daar het meest geschikt voor. Het is eigenlijk een soort masterclass twerken te noemen.

6. Je hebt talent voor feesten

Anderen zijn goed in tekenen, voetbal of koprollen. Jij niet, jij bent vooral goed in feesten. Maak daar ook gebruik van: ga naar Pinkpop!

Publiek met handen in de lucht op Pinkpop Festival

7. Je houdt van verjaardagen

Dat heeft waarschijnlijk te maken met het vorige punt, maar verjaardagen zijn zeg maar echt jouw ding. Pinkpop bestaat 50 jaar, dus daar moet je ook even langs. Niet op iemands verjaardag verschijnen is ten slotte een beetje asociaal.

8.Polsbandjes staan je goed

Zo’n polsbandje voegt iets toe aan je imago, bovendien staat het je prachtig. Het vervelende alleen is dat die bandjes na verloop van tijd een beetje smerig worden. Daar is een prima oplossing voor, namelijk een nieuw bandje. Als je maar vaak genoeg nieuwe festivalbandjes krijgt, kun je ze tijdig afwisselen en worden ze nooit smerig.

9. Mumford and Sons

Een concert van Mumford and Sons is eigenlijk al reden genoeg voor een bezoekje aan Pinkpop. In 2017 stonden de heren op Lowlands en dat concert was geweldig. Ze treden verder niet al te vaak op in Nederland, dus hier wil je zeker bij zijn.

10. Afrikaans klinkt grappig

Oh en dan heb je nog de rapformatie Die Antwoord. Het duo uit Zuid-Afrika rapt in een mix van Engels en Afrikaans, dat enorm veel op Nederlands lijkt. Dat levert zinnen op als “Now why you loer en kyk gelyk?” en het woord “lekker” gebruiken ze ook meer dan een paar keer. Het is funky, aanstekelijk en bovendien enorm grappig. Je hoort het niet zo vaak, dus kom gezellig naar Pinkpop, kun je lachen.

Zelf nu ook zin gekregen in een festivalletje? Superguide heeft kaartjes met korting voor je in de aanbieding! Check hieronder alle info en tickets voor: Central ParkFestival Strand en Gelderpop.