Inspiratie nodig voor kerstinkopen? Met deze macabere cadeaus kun je niet meer stuk bij die ene speciale horrorfreak in je leven (ook al ben je dat zelf)!

The Walking Dead Monopoly - Survival Edition

In The Walking Dead Monopoly probeer je de zombie-apocalyps te overleven door wapens, medicijnen en munitie te verzamelen. Tof detail zijn de pionnen, bestaande uit onder meer Ricks cowboyhoed, Negans honkbalknuppel en de katana van Michonne.

The Walking Dead Monopoly - Survival Edition is onder meer te koop bij Alternate.

Article continues after the ad

Zombie peper-en-zoutstel

Fleur het kerstdiner op met dit gezellige peper-en-zoutstel in de vorm van een afgehakt zombiehoofd. De peper- en zoutvaatjes kun je handig kwijt in de oogkassen van het ondode creatuur. Geef toe, geen feestmaal is compleet zonder dit fraai gedetailleerde tafelornament!

Dit peper-en-zoutstel is te koop bij Amazon.

Horror Funko Pops

De Amerikaanse poppetjesfabrikant Funko heeft ook een enorme hoeveelheid horroriconen in zijn assortiment, variërend van Chucky en Pinhead tot Hannibal Lecter. Ook horrorclown Pennywise uit de hitfilm It mag niet ontbreken. Het papieren zeilbootje is bij de prijs inbegrepen!

Je koopt deze Funko Pop bij Bol.com.

Stephen King action figure

Over It gesproken, horrorkoning Stephen King schreef talloze bestsellers en stond aan de basis van tientallen films en televisieseries. Dankzij zijn gastrol in het twaalfde seizoen van The Simpsons is hij nu vereeuwigd als action-figure. Het perfecte accessoire voor in je boekenkast!

Het Stephen King action figure is te koop bij Amazon.com.

Freddy Krueger-handschoen

Wil je echt indruk maken op je favoriete horrorfan komende kerstmis? Dan zit je met deze replica van de handschoen uit A Nightmare on Elm Street gebakken! Wel even oppassen met die metalen messen aan je vingertoppen, want voor je het weet zit je met een bijzonder gênant verhaal bij de eerste hulp...

Deze Freddy Krueger-handschoen is verkrijgbaar bij Amazon.com.

Jason Voorhees-snoepschaal

Deze snoephouder in de vorm van Friday the 13th-moordenaar Jason Voorhees is net iets te cool om te laten liggen. Daarnaast is het een prima manier om te minderen met snoepen! Voor de fans van A Nightmare on Elm Street is er ook een variant verkrijgbaar met Freddy Krueger.

Deze snoepschaal is verkrijgbaar bij Fruugo.nl.

Zombiepantoffels

Geloof het niet, mensen boven de dertig kun je altijd blij maken met nieuwe pantoffels. Om te laten zien dat je toch tijd en energie hebt gestoken in het zoeken naar een origineel cadeau, kunnen we deze zombiepantoffels warm aanbevelen. Horrorfans zullen vooral de onsmakelijke details waarderen, waaronder een oog dat er half uithangt.

De zombiepantoffels worden verkocht via Thinkgeek.

Broodtrommel The Texas Chain Saw Massacre

Voor de horrorfan die altijd loopt te klagen dat griezelfilms vroeger beter waren, is er deze broodtrommel. Trouwens ook een prima aankoop als je tijdens je lunchpauze liever door je collega’s met rust wil worden gelaten!

Deze bijzondere broodtrommel is te koop via Amazon.

Friday the 13th-kersttrui

De hype van de prettig gestoorde kersttruien is inmiddels ook naar Nederland overgewaaid. Gelukkig maar, want er zitten vaak prachtige exemplaren tussen. Zo ook voor horrorfans! Onze favoriet is deze kersttrui, gemodelleerd naar de bloederige poster van Friday the 13th: The Final Chapter.

De Friday the 13th-kersttrui is te koop bij Mondo.

Geen horrorfans in de familie? We hebben ook de nodige cadeautips voor liefhebbers van Friends, Game of Thrones en Harry Potter!