Kijktips

Krijg jij af en toe een 404-error in je brein van zóveel streamingskeuzes? We snappen je helemaal en helpen je graag door de bomen het bos te zien met onze binge-kijktips voor Netflix, Disney+, Videoland én meer!

 

Netflix

Netflix series La Casa de Papel, Umbrella Academy, Peaky Blinders

Top 10 series op Netflix

Benieuwd naar de allerbeste bingewaardige series op Netflix? Wij zetten de 10 beste van dit moment voor je op een rij.

Top 10 films op Netflix

Er staan ook méér dan genoeg goede films op de streamingdienst, maar welke toppers moet je zeker meepakken? Check daarvoor vooral onze lijst met de 10 beste Netflix-films van dit moment.

Top 10 horrorfilms op Netflix

Even geen zoetsappige romcom voor jou? We got you. Dit zijn de 10 beste horrorfilms die nu op Netflix staan.


Disney+

De beste series op Disney+

Top 10 series op Disney+

Benieuwd wat The House of Mouse allemaal te bieden heeft op binge-gebied? Wij hebben de 10 beste Disney+ series voor je op een rij gezet. En reken maar dat The Mandalorian er tussen staat!

Top 10 films op Disney+

Van Star Wars tot Marvel en van Pixar tot de animatie-oudjes: Disney+ bezit een gigantisch groot en indrukwekkend filmaanbod. Dit zijn volgens ons de 10 beste Disney+ films van dit moment.


Amazon Prime Video

De 10 beste films nu op Amazon Prime Video

Top 10 series op Amazon Prime Video

Prime Video van Amazon zit inmiddels ook al bomvol serie-pareltjes. Van hele bekende sitcoms tot rauwe originals: dit zijn de 10 beste series die nu op Amazon Prime Video staan.

Top 10 films op Amazon Prime Video

Prime is dé plek waar je alle Harry Potter-films kan streamen. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen, maar toch: er staan nog veel meer indrukwekkende toppers op. Neem vooral een kijkje bij onze lijst met de 10 best films nu op Amazon Prime Video.


Ziggo

3 van de 10 beste Ziggo series

Top 10 series op Ziggo

Game of Thrones, True Detective, Watchmen; op Ziggo Movies & Series XL staan vrij veel geniale HBO-series en die vind je dan ook terug bij de 10 beste series op Ziggo. Winter is coming...

Top 10 films op Ziggo

Ook op filmgebied stelt Ziggo Movies & Series XL ab-so-luut niet teleur. Check het zelf bij ons overzicht van de 10 beste films op Ziggo.


Videoland

Videoland

Top 10 series op Videoland

Binge-voer van eigen bodem! Of het nu gaat om loeispannende originals, zoals Mocro Maffia, of juist Amerikaanse topseries; bij Videoland zit je goed. Check hier de 10 beste series op Videoland.


Top 25-films

Top 25 beste actiefilms ooit

3 van de 10 beste actiefilms op Netflix

Ja, leuk en aardig, al die streaming-specifieke lijstjes: maar misschien wil je ook gewoon weten wat de beste films per genre zijn. Los van al die diensten. Nou, vonden wij ook een goed idee. Te beginnen met: de top 25 beste actiefilms aller tijden.

Top 25 beste horrorfilms ooit

3 van de 10 beste horrorfilms nu op Netflix

Voor degenen die nóg meer spanning het huishouden in willen brengen hebben we ook gekeken naar de engste films ooit gemaakt. Maak je klaar voor bloed, jumpscares en gore killers met de top 25 beste horrorfilms aller tijden.