Gelderpop

Gelderpop
Het is hartje zomer en jij wilt lekker op het strand zitten? Dat kan! Geniet van de beste muziek van eigen bodem op Gelderpop. Naast dat het festival vorig jaar heeft bewezen een echt feestje te zijn, heeft het nog een ander groot pluspunt… De podia staan op het recreatiegebied Zeumeren, wat één groot zandstrand is! Dus relax lekker in de zon terwijl jouw favoriete Nederlandse artiesten op het podium staan te jammen. Onze zomer kan niet meer stuk!  

ALGEMENE INFORMATIE

Wanneer: Zaterdag 06 juli 2019
Tijden: 13:00 – 00:00 (poorten gaan om 12:00 uur open)
Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
Leeftijd: Vanaf 18 jaar
Prijs: tickets voor 37,85 euro inclusief servicekosten + Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

LINE-UP

Guus Meeuwis, Bløf, Racoon, Van Dik Hout, Rondé, Daredevils, Dave Roelvink, Tino Martin, Runny Rem, IsaXBonvineas, De Bouwmeester, DJ Lekker, Chico & Jools, Bokkers, DJ Randell, Allround DJ Melvin, Stapelgek, Tim van Leijenhorst, Feest DJ Jesse, FeestDJ Tom’E, DJ Melvin.

Verdeeld over drie podia is er voor ieder wat wils!  Op de grote buiten ‘Live Stage’ treden dé populairste Nederlandse popbands van dit moment op. Dit zijn onze favorieten die je zeker niet wil missen! In de ‘Helden Dancetent’ ga je los op bekende Nederlandse en Gelderse DJ-helden!  Liever lekker meezingen? In het ‘Améézing Café’ is het de hele dag feest!

Heb je vragen of klachten met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met Yourticketprovider via hun hulp-pagina of door te mailen naar info@yourticketprovider.nl.