Festival Strand

Festival Strand

Op de 7e editie van Festival STRAND kan jij de zomer nog perfect afsluiten. Je kunt kiezen voor de throwback hits uit de 90’s/00’s op vrijdag 30 augustus, of losgaan op heerlijke pop en rocknummers die zaterdag 31 augustus voorbijkomen. Maar als je het echt goed wilt doen, ga je uiteraard beide dagen. Eindig je zomer met een knaller en koop je kaarten voor Festival Strand!

ALGEMENE INFORMATIE

Wanneer: Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus
Tijden: Vrijdag van 17:00 – 01:00 & zaterdag van 12:00 – 23:30 uur. 
Locatie: Haarrijnse Plas, Utrecht
Leeftijd: Vanaf 18 jaar
Prijs: Dag ticket voor vrijdag 27,85 euro of dag ticket voor zaterdag 35,35 euro inclusief servicekosten + Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

LINE-UP

Vrijdag

Snap!, Dr. Alban, Twenty 4 Seven, Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th Floor, Johan Gielen, DJ Jean, Darkraver, Klubbheads X DJ Boozywoozy, DJ Berry, DJ Barry Paf, De Radiorave.

Van 17:00 tot 01:00 uur ga je los op de beste 90's en 00's acts die op de Mainstage geprogrammeerd staan. In de Strandtent draaien bekende DJ's de lekkerste houseclassics!

Zaterdag

Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson, Miss Montreal, Davina Michelle, The Dirty Daddies, De Bouwmeester, Chico & Jools, IsaXBonvineas, Runny Rem, Tom’E, DJ Lekker, Allround DJ Melvin. 

Geniet van de beste livebands van Nederland op de Strand Mainstage. Ook in de Strandtent is het de hele dag feest. Vier de zomer samen met al je vrienden en geniet van de muziek van deze fantastische artiesten.

Heb je vragen of klachten met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met Yourticketprovider via hun hulp-pagina of door te mailen naar info@yourticketprovider.nl.