De Superguide Redactie

Dag in dag uit houdt onze redactie je op de hoogte van alles op het gebied van entertainment. Maar wie zijn deze redders, deze toegewijde gidsen die jullie meenemen door de wereld van films, series en tv? Een voorstelrondje: 

Robin Heerkens

Werken voor Superguide gaf Robin eindelijk een uitlaatklep om zijn superhelden-obsessie (ja, DC én Marvel) van zich af te schrijven. Hij is trouwens ook best te porren voor gave Netflix Originals en slaat door zijn bios-abbo bijna geen enkele nieuwe film over. Guilty pleasure? Riverdale!
 

Stefan Keerssemeeckers

Deze freelance journalist ademt films, series, games en (rock)muziek; wetenschappers staan voor een raadsel. Gaat op Tokyo Monogatari net zo hard als op Plan 9 From Outer Space. Vindt Adam West de enige Batman die ertoe doet, en vertelt hier binnenkort meer over in zijn aankomende, driedaagse seminar ‘Waarom Adam West de enige Batman is die ertoe doet’.
Twitter: @Stiff

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn is geen familie van de gelijknamige zanger en já hij krijgt die vraag wekelijks gesteld! Qua kijkgedrag eet hij alles: van Game of Thrones en Star Wars tot New Girl, Luther en RTL Boulevard. Soms betrappen we hem ook op het lezen van een boek of het spelen van een game. Popcorn vindt Peter niet lekker dus hij is degene die altijd zo met een chipszak ritselt in de bios.
Twitter: @Pskoelewijn

Alie Sierkstra

Alie wil bekend genoeg worden om mee te mogen doen aan Wie is de Mol. Tot die tijd binget ze series als The Handmaid’s Tale, You en Mindhunter. Hmm… Bij nader inzien zou ze haar tv waarschijnlijk toch teveel gaan missen. Ze gamet namelijk ook nog eens enorm graag.
Twitter: @Aaltje_s

Jules Diepstraten


Jules was al verslingerd aan Marvel Comics voordat jij zelfs maar geboren was. Daarnaast is hij naast filmgek ook muziekfreak, en is hij dol op items waarin hij deze twee verslavingen kan combineren. Heeft ooit nog eens per ongeluk bijna Quentin Tarantino met de fiets omvergereden op het Leidseplein. Maar goed dat ‘ie nog net op tijd kon remmen.
 

Eric van der Woude

Zelfbenoemde nerd met een voorliefde voor de drie H’s: Horror, HBO-series en eh… Hele vette Marvel-films! Houdt het ondanks zijn voorkeur voor het betere hak- en zaagwerk niet droog bij Masterchef Australië. Claim to fame: de laatste mens op aarde die anno 2019 nog Netflix kijkt via de Nintendo Wii.

 

Vanessa Jorissen 

Kenner van comedy en liefhebber van alle soorten foodporn. Voorziet Superguide van scherpe teksten met humor.

 

Steven Kok

Steven is permanent bezig zieltjes te winnen voor zijn Dungeons and Dragons games, valt in slaap met Star Trek: TNG en heeft het laatste seizoen Queer Eye in één dag uitgekeken, bijna zonder te huilen. Zoete en zoute popcorn schudt hij door elkaar, want dan kan hij er meer van eten.