De Superguide Redactie

Dag in dag uit houdt onze redactie je op de hoogte van alles op het gebied van entertainment. Maar wie zijn deze redders, deze toegewijde gidsen die jullie meenemen door de wereld van films, series en tv? Een voorstelrondje: 

Laura Brinkman

Laura huilt niet graag in het bijzijn van anderen, dus kijkt ze Queer Eye, Room en The Handmaid’s Tale lekker in haar eentje. Is ze niet in Pathé te vinden, dan wel bij het Zwolse filmhuis. Geen horror houdt haar meer wakker, behalve dan de Oscars. Oh, en de dialogen uit Gilmore Girls kan ze inmiddels dromen.

 

Robin Heerkens

Werken voor Superguide gaf Robin eindelijk een uitlaatklep om zijn superhelden-obsessie (ja, DC én Marvel) van zich af te schrijven. Hij is trouwens ook best te porren voor gave Netflix Originals en slaat door zijn bios-abbo bijna geen enkele nieuwe film over. Guilty pleasure? Riverdale!

 

Stefan Keerssemeeckers

Deze freelance journalist ademt films, series, games en (rock)muziek; wetenschappers staan voor een raadsel. Gaat op Tokyo Monogatari net zo hard als op Plan 9 From Outer Space. Vindt Adam West de enige Batman die ertoe doet, en vertelt hier binnenkort meer over in zijn aankomende, driedaagse seminar ‘Waarom Adam West de enige Batman is die ertoe doet’.
Twitter: @Stiff

 

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn is geen familie van de gelijknamige zanger en já hij krijgt die vraag wekelijks gesteld! Qua kijkgedrag eet hij alles: van Game of Thrones en Star Wars tot New Girl, Luther en RTL Boulevard. Soms betrappen we hem ook op het lezen van een boek of het spelen van een game. Popcorn vindt Peter niet lekker dus hij is degene die altijd zo met een chipszak ritselt in de bios.
Twitter: @Pskoelewijn

 

Steven Kok

Steven is permanent bezig zieltjes te winnen voor zijn Dungeons and Dragons games, valt in slaap met Star Trek: TNG en heeft het laatste seizoen Queer Eye in één dag uitgekeken, bijna zonder te huilen. Zoete en zoute popcorn schudt hij door elkaar, want dan kan hij er meer van eten.

 

Ruben Praster

Filmliefhebber van het eerste uur. Vond als kind Kickboxer 3 de beste film ooit, maar vindt nu alles van Michael Mann geweldig… ja zelfs Miami Vice. Is in het weekend altijd in de bioscoop te vinden of speurt YouTube af naar gratis filmklassiekers. Heeft daarnaast altijd een nutteloos filmweetje paraat en mist filmtrailers die beginnen met de tekst ‘In a city…’

 

Judith Regeling

Geef Judith een seizoen van een realityprogramma als Love Island, Temptation Island of De Bachelorette en je hoort haar voorlopig niet meer, al is ze ook wel te porren voor een leuke spelshow, serie of talentenjacht. Ondertussen volgt ze de Nederlandse showbizz op de voet en leest ze ook nog eens een stuk of 100 boeken per jaar. Wat een drukte!

 

Alie Sierkstra

Alie wil bekend genoeg worden om mee te mogen doen aan Wie is de Mol. Tot die tijd binget ze series als The Handmaid’s Tale, You en Mindhunter. Hmm… Bij nader inzien zou ze haar tv waarschijnlijk toch teveel gaan missen. Ze gamet namelijk ook nog eens enorm graag.
Twitter: @Aaltje_s
 

Eric van der Woude

Zelfbenoemde nerd met een voorliefde voor de drie H’s: Horror, HBO-series en eh… Hele vette Marvel-films! Houdt het ondanks zijn voorkeur voor het betere hak- en zaagwerk niet droog bij Masterchef Australië. Claim to fame: de laatste mens op aarde die nog Netflix keek via de Nintendo Wii.