3 van de 10 beste Ziggo series

Wij kijken elke maand voor je wat de beste series op Ziggo zijn. Je vindt hieronder zodoende 10 geweldige series, die we iedereen van harte aan kunnen bevelen. Van True Detective tot The Sopranos en Game of Thrones, dit zijn de beste Ziggo-series!

10. Room 104

Soms weet je gewoon niet of je een horror, een thriller of een komedie wilt kijken... In dat geval raden we je Room 104 aan! Elke aflevering van deze serie behoort namelijk tot een ander genre. De serie speelt zich volledig in kamer 104 van een Amerikaans hotel af en volgt elke aflevering nieuwe personages die komen overnachten. Seizoen 3 is sinds 25 juli te bekijken via Ziggo Movies & Series XL

 

9. Billions

Billions is een dramaserie over de machtsspelletjes die gespeeld worden in de financiële wereld. We zien hoe twee van de machtigste mannen in New York de strijd met elkaar aanbinden. Goed nieuws: Billions seizoen 5 is recentelijk nieuw aan het aanbod toegevoegd! Je checkt deze serie via Ziggo Movies & Series.

 

Article continues after the ad

8. Six Feet Under

Bij de beste Ziggo-series hoort ook zeker Six Feet Under. De familie Fisher runt een kleine begrafenisonderneming. In de eerste aflevering zien we hoe het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, omkomt bij een verkeersongeluk. De daaropvolgende vijf seizoenen volgden de perikelen van de overgebleven (en behoorlijk disfunctionele) familieleden… Alle 5 seizoenen van Six Feet Under check je via Movies & Series XL.

 

7. Rome

Het historische drama Rome vertelt over de opkomst en ondergang van Caesar, door de ogen van twee soldaten. Ondanks dat Rome één van de beste series ooit gemaakt is, telt het toch slechts twee seizoenen… De reden? Er keek niemand naar! Die enorme fout kun je gelukkig alsnog goed maken. Je checkt Rome namelijk via Movies & Series XL. Geef een van de beste Ziggo-series een tweede kans!

 

6. True Detective

Ziggo Movies & Series XL heeft sinds kort alle drie de seizoenen van True Detective voor je in de aanbieding! De HBO-serie vertelt elk seizoen namelijk een ander verhaal, met andere hoofdrolspelers. P.S. True Detective is slechts één van de HBO-toppers die je nu via Ziggo kunt streamen. Een van de beste Ziggo-series en hij geeft je ieder seizoen weer een totaal nieuwe ervaring!

 

5. Cosmos: Possible Worlds

Na het ongelofelijke succes van Cosmos: A Spacetime Odyssey kun je nu op Ziggo Movies & Series genieten van opvolger Cosmos: Possible Worlds. Uiteraard keert Neil deGrasse Tyson terug als onze gastheer tijdens een reis door de sterren. We zien werelden die mogelijk bewoond zijn geweest en werelden die nog moeten ontstaan… En waar misschien ooit wel mensen kunnen wonen!

 

4. The Sopranos

Niet alleen een van de beste Ziggo-series, maar simpelweg één van de beste series ooit gemaakt: The Sopranos! Om het wachten op die prequel-film zo aangenaam mogelijk te maken, zetten we eerst de serie op Movies & Series XL maar weer eens aan. The Sopranos draait om de memorabele maffiabaas Tony Soprano, die te maken krijgt met allerlei moeilijke thema's als depressie, verslaving en traditie.

 

3. Band of Brothers

In Band of Brothers vertellen Tom Hanks en Steven Spielberg het verhaal van Easy Company - een eliteteam van Amerikaanse parachutisten in de WWII. Er zijn natuurlijk talloze series over de Tweede Wereldoorlog series gemaakt, maar geen van alle wordt zo gewaardeerd als deze geweldige serie. Je ziet de tiendelige miniserie nu op Ziggo Movies & Series XL.

 

2. Game of Thrones

Ondanks dat het laatste seizoen niet iedereen tevreden kon stellen, is Game of Thrones in onze optiek toch een van de beste series ooit gemaakt en met gemak een van de beste Ziggo-series. Van extravagante locaties en kostuums tot intrigerende personages en bloedstollende plotwendingen: de strijd om de troon hield miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Alles nog eens rustig nakijken, doe je via Ziggo Movies & Series XL.

 

1. Chernobyl

Ondanks dat je inmiddels vast wel eens van de beste HBO-serie ooit gehoord hebt, is de kans dat je Chernobyl nog niet gezien hebt best wel groot… We zetten de miniserie daarom eerder al met liefde op de eerste plek in ons toplijstje met de beste series op Ziggo die niemand gezien heeft. Gaat dat zien via Ziggo Movies & Series L en XL!

 

Benieuwd naar de rest van het aanbod van Ziggo? We vertellen je ook elke maand wat de beste films op Ziggo zijn. Daarnaast zetten we maandelijks voor je op een rijtje wat er aan het aanbod toegevoegd wordt. Ook leuk: we deden laatst onderzoek naar de beste comedyseries op Ziggo en gingen op zoek naar nóg meer verborgen parels!