Central Park Festival

Central Park Festival

Jarenlang bestond er een gat in het Utrechtse festivallandschap. Dancefestivals en culturele evenementen waren er genoeg, maar ­een goed popfestival was er eigenlijk nog niet. Tot de geboorte van Central Park Festival in 2016. Nu de derde editie voor de deur staat is er geen twijfel meer over mogelijk waar je 25 mei moet zijn; Grasweide Strijkviertel in Utrecht, want daar vindt het festival plaats.

Algemene informatie

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019
Tijden: van 12:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Grasweide Strijkviertel, Utrecht
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Prijs: tickets voor 42,35 euro inclusief servicekosten + Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Line-up

Bløf, Kaiser Chiefs, De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon, Miss Montreal, Douwe Bob, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Di-Rect, Wulf, Jeangu Macrooy, Rondé, Splendid, Tape Toy, Fata Boom, Son Mieux, Faces on TV, Idaly en Three Little Clouds.

Top of the pop

Het belangrijkste ingrediënt van een popfestival is natuurlijk muziek. Dat heeft de Central Park organisatie begrepen, want ze hebben de absolute top van de Nederlandse popmuziek weten te strikken. Bovendien komt de immens populaire Britse band Kaiser Chiefs ook gezellig langs. Ruby, ruby, ruby, rubyyyyyyy!

De top van de Nederlandse popmuziek dus, over wie praten we dan? Bløf bijvoorbeeld, de Zeeuwse band die na al die jaren geen introductie meer nodig heeft. Maar ook de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig, die binnenkort hun 1000ste concert geven, zijn van de partij. Tel daar de aanstekelijke R&B en hiphop van Ronnie Flex bij op, voeg er een vleugje Di-Rect en Racoon aan toe en je hebt het recept voor een festival lang genieten. In totaal reizen er 18 acts af naar Central Park in Utrecht.

Kaiser Chiefs

Picknickweide

Central Park stopt niet bij de muziek, er is nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Picknickweide? Vegan, vegetarisch of een goed stukje vlees. Waar je ook trek in hebt: je bent op Central Park aan het goede adres. Mexicaanse wraps, Vietnamese rolls, Thaise curry, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Central Park is als het ware een pop- en een foodfestival in één.

De Fontein Wijnenbar

Bourgondisch genieten kan ook, met name bij de Fontein Wijnenbar. Proef van het uitgebreide assortiment luxe wijnen. Festivalwijn heeft niet per se een goede naam, maar daar brengt Central Park met deze bar absoluut verandering in. De meest smaakvolle wijnen vloeien rijkelijk bij deze nu al legendarische wijnfontein.

Kom op de fiets naar Central Park

Bovendien heeft Central Park duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze gebruiken geen energie slurpend conventioneel licht, maar ledverlichting voor zowel de lichtshows als terreinverlichting op het festival. Aggregaten staan alleen aan, als ze ook nodig zijn. Ook roept het festival iedereen op om lekker met de fiets te komen, dat is goed voor jezelf én voor het milieu. Zo kan zowel Central Park als de rest van de wereld nog lang mee!

Central Park Festival

Het festival leent zijn naam van het iconische Central Park in New York. Zo’n naam brengt natuurlijk ook de nodige verwachtingen met zich mee, maar deze maakt het festival meer dan waar. Central Park biedt de bezoeker een sexy combinatie van ontspanning en muziek: onder het genot van hapjes uit de picknickweide en wijn van de Fontein Wijnbar kun je je heupen losgooien op maar liefst 18 artiesten uit de top van de popmuziek. Met slechts drie stages is het festival lekker overzichtelijk. Geen gedoe met ingewikkelde timetables of heen en weer rennen tussen stages. Volgens ons is het wel duidelijk, hier wil je bij zijn!

Meer over Central Park Festival

Meer lezen over Central Park? We leggen je haarfijn uit waarom dit hét festival is waar je deze zomer naartoe moet. Ook trokken we een middagje uit om alle wijnen van de wijnfontein een smaaktest te geven. *hips*

Heb je vragen of klachten met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met Yourticketprovider via hun hulp-pagina of door te mailen naar info@yourticketprovider.nl.