Bankplakkers

Superguide is er nu ook in luistervorm met onze podcast: Bankplakkers! Iedere donderdag brengen wij je op de hoogte van wat er op streamingdiensten verschenen is en wat er de moeite waard is. Zo weet je altijd wat je moet kijken!

In Bankplakkers bespreken drie allesverslinders wekelijks de nieuwste releases op streamingdiensten, of het nu kwaliteitsseries zijn of juist waardeloze b-films.

Steven Kok, Peter Koelewijn (geen familie van) en Debby Nobel kijken wekelijks alles wat los en vastzit, zodat jij het niet hoeft te doen. Daarnaast bespreken we uiteraard het laatste entertainmentnieuws. Voeg daar een schep flauwe grappen aan toe en voilà: je favoriete podcast over films en series is een feit.

En dat is niet alles, we verwelkomen ook hoog bezoek met de TV Koning! Deze royale lineaire tv-kijker komt af en toe langs met zijn eigen gouden tip, zodat je zelfs dat niet hoeft te missen. Verder openen we de Geluidskluis om een mysterieus geluid uit een iconische film of serie uit te pluizen. En natuurlijk hebben we het ook nog weleens over het haar van Nicolas Cage. Dit is tenslotte Superguide!

De Bankplakkers hosts

Steven Kok

Steven is chef Superguide en de host van Bankplakkers. Hij kijkt aan de lopende band sitcoms en wordt net zo blij van een Marvel-knaller als van een ingewikkelde docuserie. Hij praat de podcast aan elkaar, met wisselend succes - aldus Peter en Debby. 

Debby Nobel

Debby is hoofdredacteur van Veronica Magazine én Superguide, maar probeert niet al te bazig te doen. Ze is een kijk-kliko die geen enkel genre discrimineert en graag weetjes spuit. (Die ze gewoon van Wikipedia heeft.)

Peter Koelewijn

Peter is eindredacteur van Veronica Superguide en dol op science-fiction, fantasy en andere genres waarin mensen met puntoortjes rondlopen. Hij vult daarnaast de Geluidskluis wekelijks met iconische geluiden uit films en series.

De TV Koning

De TV Koning is de held die we verdienen en die we nu nodig hebben. Niemand kent zijn identiteit, maar de wildste geruchten doen de ronde. Eén ding is zeker: de TV Koning kijkt heel veel televisie en heeft altijd een kijktip klaar.

Luister nu de laatste aflevering

Een nieuwe Bankplakkers wordt iedere donderdagmiddag gepubliceerd.

 

Waar is Bankplakkers te luisteren?

Op alle grote podcast-platformen zoals Spotify en Apple Podcasts.

 

Luisteraarsvraag?

Je denkt toch niet dat we jou vergeten zijn? Elke week beantwoorden we een brandende lezersvraag over films, series of tv in de podcast. Stuur je vraag in via onze Instagram-pagina!