The Good Place

Comedy

1 Seizoenen

2016

The Good Place

Waar kijken?

nfx

Genres

Comedy

Cast

Facts

US

more

The Good Place

Door een misverstand belandt de egoïstische Eleanor na haar dood in de Goeie Plek. Met de hulp van haar zielsverwant Chidi probeert ze alsnog een goed persoon te worden zodat ze mag blijven.

Seizoenen

Aflevering 1
nfx

Everything is Fine

Aflevering 1

Eleanor komt na haar dood terecht in een paradijselijk hiernamaals vol goede mensen en beseft dat ze verward wordt met iemand anders.

Aflevering 2
nfx

Flying

Aflevering 2

Eleanor wil dat Chidi haar leert om een goed mens te zijn, dus staat hij erop dat ze niet leert vliegen, maar meehelpt bij het schoonmaken van de buurt.

Aflevering 3
nfx

Tahani Al-Jamil

Aflevering 3

Eleanor denkt dat Tahani haar geheim weet. Michael probeert Chidi te interesseren in een nieuwe hobby. Janet ondergaat enkele vreemde veranderingen.

Aflevering 4
nfx

Jason Mendoza

Aflevering 4

Eleanor raakt bevriend met een andere buurtbewoner die iets verbergt. Tahani plant een gala voor de opening van een nieuw restaurant.

Aflevering 5
nfx

Category 55 Emergency Doomsday Crisis

Aflevering 5

Chidi heeft genoeg van alle tijd die Eleanors lessen kosten. Tahani snuffelt rond, maar is niet blij met wat ze vindt. Michael plaatst de buurt in quarantaine.

Aflevering 6
nfx

What We Owe to Each Other

Aflevering 6

Eleanor leidt Michael af terwijl deze op zoek is naar de ontwerpfout die de buurt verstoort. Chidi onderbreekt Tahani en Jianyi's afspraak in het kuuroord.

Aflevering 7
nfx

The Eternal Shriek

Aflevering 7

Als Eleanor hoort dat Michaels pensioen bestaat uit eeuwige marteling, besluit ze om Janet te deactiveren, want zij is de enige die Michael kan wegsturen.

Aflevering 8
nfx

Most Improved Player

Aflevering 8

Michael wil de waarheid boven tafel krijgen en ondervraagt Eleanor over haar leven. Ook stelt hij vragen aan Chidi, Tahani en Jianyu. Chidi staat voor een moreel dilemma.

Aflevering 9
nfx

...Someone Like Me as a Member

Aflevering 9

Michael vindt het lastig om te onderhandelen over Eleanors lot. De demonen van de Slechte Plek misdragen zich bij Tahani. Chidi krijgt een band met de andere Eleanor.

Aflevering 10
nfx

Chidi's Choice

Aflevering 10

Michael is gefrustreerd over de besluiteloosheid van Chidi. Eleanor ontdekt gevoelens waarvan ze niet wist dat ze deze had. Jianyu komt met een verrassende mededeling.

Aflevering 11
nfx

What's My Motivation

Aflevering 11

Eleanor probeert haar score te verbeteren voordat de rechter er is. Michael doet een verbazingwekkende ontdekking. Chidi vraagt Eleanor om advies over liefde.

Aflevering 12
nfx

Mindy St. Claire

Aflevering 12

Eleanor vlucht met Jason en Janet naar de Neutrale Plek, waar ze een voormalig advocaat ontmoeten die alleen woont. Ondertussen gaat de rechtszaak van Eleanor verder.

Aflevering 13
nfx

Michael's Gambit

Aflevering 13

Eleanor, Jason, Chidi en Tahani maken ruzie over wie van hen naar de Slechte Plek moet gaan. Eleanor komt tot een schokkend inzicht met betrekking tot de Goeie Plek.