The Americans

Drama

6 Seizoenen

2013 - 2018

The Americans

Waar kijken?

rtl-5nfx

Genres

Drama
Misdaad

Cast

Facts

US

more

The Americans

Elizabeth en Phillip Jennings lijken doodnormale Amerikanen met een huis in de buitenwijk en twee leuke kinderen. Maar eigenlijk zijn ze KGB-agenten die in de jaren '60 de opdracht kregen om te infiltreren in de Amerikaanse samenleving en tijdens de jaren '80 de Koude Oorlog op scherp zetten.

Seizoenen

Aflevering 1
nfx

Pilot

Aflevering 1

Dit drama verkent het complexe huwelijk van twee KGB-spionnen die zich voordoen als Amerikanen in Washington, kort nadat Ronald Reagan tot president werd verkozen.

Aflevering 2
nfx

The Clock

Aflevering 2

Als Philip en Elizabeth een afluisterapparaat moeten planten in Weinbergers kantoor, worden ze bijna ontmaskerd als Weinbergers schoonmaakster weigert mee te werken.

Aflevering 3
nfx

Gregory

Aflevering 3

Philip en Elizabeth ontdekken dat hun vermoorde collega Robert een vrouw had die ze nooit hebben gekend en ze proberen informatie van haar te ontfutselen.

Aflevering 4
nfx

In Control

Aflevering 4

Als een moordenaar probeert President Reagan te vermoorden, worstelen Philip en Elizabeth met de nasleep binnen de KGB.

Aflevering 5
nfx

COMINT

Aflevering 5

Een belangrijke agent stort in en dreigt een waardevol netwerk van KGB-informanten ten val te brengen.

Aflevering 6
nfx

Trust Me

Aflevering 6

Een zoektocht naar een spion binnen de KGB zorgt voor wantrouwen tussen bondgenoten onderling en vergruist het vertrouwen binnen het huwelijk van Jennings.

Aflevering 7
nfx

Duty and Honor

Aflevering 7

Philip en Elizabeths huwelijk wordt op de proef gesteld als Philip wordt herenigd met zijn oude vlam tijdens een missie aangaande een Poolse pro-democratische leider.

Aflevering 8
nfx

Mutually Assured Destruction

Aflevering 8

Philip en Elizabeth moeten een moordenaar tegenhouden die belangrijke Amerikaanse wetenschappers wil uitschakelen, terwijl Stan en de FBI op dezelfde man jagen.

Aflevering 9
nfx

Safe House

Aflevering 9

Philip en Elizabeth worden op de proef gesteld wanneer een routine missie misgaat. Stan en de FBI worden tot het uiterste gedreven als een teamlid verdwijnt.

Aflevering 10
nfx

Only You

Aflevering 10

Stan volgt een aanwijzing die hem op het spoor brengt van één van Gregory's teamleden, waardoor de kloof tussen hem en Elizabeth verdwijnt.

Aflevering 11
nfx

Covert War

Aflevering 11

Gebeurtenissen in Moskou raken een persoonlijke snaar voor Elizabeth waardoor ze op een gevaarlijke missie gaat maar deze niet kan voltooien zonder Philips hulp.

Aflevering 12
nfx

The Oath

Aflevering 12

Een van Elizabeths agenten biedt belangrijke informatie te koop aan, maar zij en Philip nemen steeds grotere risico's voor iets wat een hinderlaag zou kunnen zijn.

Aflevering 13
nfx

The Colonel

Aflevering 13

Als Philip en Elizabeth een vergadering moeten bijwonen die wel eens een hinderlaag zou kunnen zijn, ontdekken ze onverwachte waarheden over hun relatie.