Shooter

Drama

2 Seizoenen

2016 - 2017

Shooter

Waar kijken?

Genres

Drama
Actie
Misdaad

Cast

Facts

US

more

Shooter

Sluipschutter Bob Lee Swagger probeert een moordpoging op de president te voorkomen. Hij wordt echter in de val gelokt en vals beschuldigd van de aanslag. Swagger slaat op de vlucht en moet zijn onschuld bewijzen.

Seizoenen

Aflevering 1

Point of Impact

Aflevering 1

Ex-marinier Bob Lee Swagger, die een teruggetrokken leven leidt, wil zijn vroegere commandant helpen om een moordpoging op de Amerikaanse president te voorkomen.

Aflevering 2

Exfil

Aflevering 2

Als Bob Lee gevangen wordt gezet, belooft hij zijn familie te beschermen. Isaac beraamt zijn volgende zet. Memphis probeert contact te krijgen met de vrouw van Bob Lee.

Aflevering 3

Musa Qala

Aflevering 3

Na een heftig gesprek met Isaac vraagt Bob Lee aan Nadine om de politieagent, die hem naar eigen zeggen had opgepakt, onder de loep te nemen.

Aflevering 4

Overwatch

Aflevering 4

Flashbacks brengen duidelijkheid over Bob Lee en Isaacs legerdienst in Afghanistan. Isaac moet dringend orde op zaken brengen en Nadine vraagt een CIA-agent om hulp.

Aflevering 5

Recon by Fire

Aflevering 5

Bob Lee wil weten waar de dodelijke kogel vandaan is gekomen, wat hem naar een militante groep leidt. Nadine doet een huiveringwekkende ontdekking.

Aflevering 6

Killing Zone

Aflevering 6

Bob Lee zoekt hulp bij zijn voormalige instructeur, die mogelijk belangrijke informatie heeft. Nadine probeert Payne te overreden om te vertellen wat hij weet.

Aflevering 7

Danger Close

Aflevering 7

Bob Lee zet de jacht in op het onvindbare Black King-geweer. Nadine zoekt een manier om in contact te komen met een journalist met voorkennis.

Aflevering 8

Red on Red

Aflevering 8

Terwijl Bob Lee zijn eindspel plant, moet Julie Maria in veiligheid brengen. Nadine blijft trouw aan Bob Lee, maar vraagt zich af of ze er te veel bij betrokken raakt.

Aflevering 9

Ballistic Advantage

Aflevering 9

Bob Lee werkt samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot om te worden herenigd met zijn familie en komt in het vizier van de persoon die hem meer dan wie ook dood wil.

Aflevering 10

Primer Contact

Aflevering 10

Het bezoek van Bob Lee aan de Russische ambassade wekt de woede van Krukov op en ontketent een laatste gevecht op leven en dood in de strijd voor gerechtigheid.