Shooter

Drama

2 Seizoenen

2016 - 2017

Shooter

Waar kijken?

Genres

Drama
Actie
Misdaad

Cast

Facts

US

more

Shooter

Sluipschutter Bob Lee Swagger probeert een moordpoging op de president te voorkomen. Hij wordt echter in de val gelokt en vals beschuldigd van de aanslag. Swagger slaat op de vlucht en moet zijn onschuld bewijzen.

Seizoenen

Aflevering 1

Point of Impact

Aflevering 1

Ex-marinier Bob Lee Swagger, die een teruggetrokken leven leidt, moet zijn vroegere commandant helpen om de Amerikaanse president te beschermen.

Aflevering 2

Exfil

Aflevering 2

Bob Lee doet zijn best om zijn familie te beschermen. Isaac beraamt zijn volgende zet. Memphis probeert in contact te komen met de vrouw van Bob Lee.

Aflevering 3

Musa Qala

Aflevering 3

Na een heftig gesprek met Isaac vraagt Bob Lee aan Nadine om de politieagent, die hem naar eigen zeggen had opgepakt, onder de loep te nemen.

Aflevering 4

Overwatch

Aflevering 4

Flashbacks brengen duidelijkheid over Bob Lee en Isaacs verleden in Afghanistan. Nadine vraagt een CIA-agent om hulp.

Aflevering 5

Recon by Fire

Aflevering 5

Bob Lee wil weten waar de dodelijke kogel vandaan is gekomen. Dit leidt hem naar een militante groep. Nadine doet een schokkende ontdekking.

Aflevering 6

Killing Zone

Aflevering 6

Bob Lee zoekt hulp bij zijn voormalige instructeur, die mogelijk belangrijke informatie heeft. Nadine probeert Payne aan het praten te krijgen.

Aflevering 7

Danger Close

Aflevering 7

Bob Lee gaat op zoek naar het onvindbare Black King-geweer. Nadine zoekt een manier om in contact te komen met een journalist met voorkennis.

Aflevering 8

Red on Red

Aflevering 8

Terwijl Bob Lee zijn eindspel plant, moet Julie Maria in veiligheid brengen. Nadine blijft trouw aan Bob Lee, maar vraagt zich af of ze er te veel bij betrokken raakt.

Aflevering 9

Ballistic Advantage

Aflevering 9

Bob Lee werkt samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot om te worden herenigd met zijn familie.

Aflevering 10

Primer Contact

Aflevering 10

Het bezoek van Bob Lee aan de Russische ambassade wekt de woede van Krukov op en ontketent een laatste gevecht op leven en dood.