Ozark

Drama

1 Seizoenen

2017

Ozark

Waar kijken?

nfx

Genres

Drama
Misdaad

Cast

Facts

US

more

Ozark

De familie Byrde is in elk opzicht een gewone familie. Het enige verschil is dat vader Marty als meester-witwasser werkt voor het op een na grootste drugskartel in Mexico.

Seizoenen

Aflevering 1
nfx

Sugarwood

Aflevering 1

Financieel adviseur Marty moet een radicaal plan bedenken om zijn eigen leven en dat van zijn gezin te redden nadat zijn zakenpartner een gevaarlijke cliënt bedriegt.

Aflevering 2
nfx

Blue Cat

Aflevering 2

In de Ozarks heeft Marty moeite om een lokaal bedrijf te vinden voor het witwassen van geld. Zijn kinderen maken nieuwe vrienden, maar verwaarlozen een cruciale plicht.

Aflevering 3
nfx

My Dripping Sleep

Aflevering 3

Marty ontdekt hoe hij Ruth in toom kan houden. Wendy komt op slinkse wijze aan een baan. Marty zoekt een andere zaak om in te investeren.

Aflevering 4
nfx

Tonight We Improvise

Aflevering 4

Marty huurt Ruth in voor een roofoverval. Agent Petty bouwt een baan op met een lid van de familie Langmore. Jonah vertoont zorgwekkend gedrag.

Aflevering 5
nfx

Ruling Days

Aflevering 5

Marty wil investeren in de religieuze sector, maar weet niet dat hij een geheime zakelijke activiteit zal verstoren. Er duikt een onverwachte bezoeker op bij de Byrdes.

Aflevering 6
nfx

Book of Ruth

Aflevering 6

Jacob licht Marty in over zijn zaak. Ruth bedenkt een dodelijk plan en zet het in gang. Rachel ontdekt dat Marty knoeit met de boekhouding.

Aflevering 7
nfx

Nest Box

Aflevering 7

Marty doet een voorstel om te voorkomen dat Jacob zijn dreigement uitvoert. Petty krijgt wat hij nodig heeft om Russ aan zijn kant te krijgen.

Aflevering 8
nfx

Kaleidoscope

Aflevering 8

In een flashback naar 10 jaar eerder worstelt Wendy met een depressie en vraagt Del Marty om zijn financieel adviseur te worden.

Aflevering 9
nfx

Coffee, Black

Aflevering 9

Russ ontdekt agent Petty's ware identiteit en maakt plannen om te moorden, stelen en vluchten. Wendy vindt een ideaal bedrijf.

Aflevering 10
nfx

The Toll

Aflevering 10

Wendy en de kinderen worden betrapt als ze hun huis proberen te ontvluchten. Marty regelt een deal tussen Jacob en Del.