Narcos

Drama

2 Seizoenen

2015 - 2016

Narcos

Waar kijken?

Genres

Drama
Misdaad

Cast

Wagner Moura

Facts

US

more

Narcos

In de jaren 80 laait in Zuid-Amerika de strijd op tussen de politie en de drugsbaronnen, met als onbetwiste leider de gevreesde Pablo Escobar. De politie doet er alles aan om de handel in cocaïne tegen te gaan.

Seizoenen

Aflevering 1

Descenso

Aflevering 1

Een Chileense drugsproducent, de chemicus Cockroach, brengt zijn product naar de Colombiaanse smokkelaar Pablo Escobar.

Aflevering 2

The Sword of Simón Bolivar

Aflevering 2

De communistische radicale groep M-19 werkt de drugsbarons tegen, en Murphy's nieuwe partner Peña leert hem de kneepjes van het vak binnen de Colombiaanse ordehandhaving.

Aflevering 3

The Men of Always

Aflevering 3

Murphy wordt geconfronteerd met zeer diepgaande corruptie bij de overheid wanneer hij samen met Peña probeert om de politieke ambities van Escobar te ontwrichten.

Aflevering 4

The Palace in Flames

Aflevering 4

Ondanks een nieuw uitleveringsverdrag stopt de VS meer geld in de strijd tegen het communisme, wat nieuwe uitdagingen creëert voor Murphy en Peña in de jacht op Pablo.

Aflevering 5

There Will Be a Future

Aflevering 5

Pablo's extreme methodes leiden ertoe dat de drugshandelaars op voet van oorlog staan met Carillo en de regering. Peña probeert zijn getuige, Elisa, te beschermen.

Aflevering 6

Explosivos

Aflevering 6

Peña en Carillo krijgen Gacha bijna te pakken. Murphy probeert kandidaat Gaviria, die voor uitlevering is, te beschermen tegen een huurmoordenaar met banden met Pablo.

Aflevering 7

You Will Cry Tears of Blood

Aflevering 7

Pablo duikt onder als het politieke tij zich tegen hem keert, maar vindt een manier om terug te slaan. Murphy en Peña krijgen eindelijk hulp van de CIA.

Aflevering 8

La Gran Mentira

Aflevering 8

Een tragische fout dwingt de regering om van tactiek te veranderen in de strijd tegen Pablo. Maar voor Pablo dreigen er grotere gevaren binnen zijn imperium.

Aflevering 9

La Catedral

Aflevering 9

De jacht op Pablo lijkt voorbij te zijn wanneer hij een deal sluit met de regering, maar Murphy en Peña, en het Calikartel, hebben andere plannen.

Aflevering 10

Despegue

Aflevering 10

Pablo's activiteiten in de gevangenis leiden ertoe dat de regering extreme maatregelen neemt. Murphy en Peña krijgen te maken met een problematische situatie.