Crazy Ex-Girlfriend

Comedy

1 Seizoenen

2015

Crazy Ex-Girlfriend

Waar kijken?

nfx

Genres

Comedy
Muziek

Cast

Facts

US

more

Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca lijkt het ideale leven te leiden maar ze is erg ongelukkig. Wanneer ze haar ex Josh tegenkomt, besluit ze haar luxe leventje op te geven om Josh terug te winnen en eindelijk weer gelukkig te zijn.

Seizoenen

Aflevering 1
nfx

Josh Just Happens to Live Here!

Aflevering 1

Ondanks haar succes realiseert Rebecca zich dat ze niet gelukkig is in New York. Ze besluit Josh, haar ex, te volgen naar West Covina, Californië.

Aflevering 2
nfx

Josh's Girlfriend Is Really Cool!

Aflevering 2

Rebecca komt Valencia, de vriendin van Josh en een knappe yogalerares, tegen en wil niets liever dan haar vriendin worden.

Aflevering 3
nfx

I Hope Josh Comes to My Party!

Aflevering 3

Rebecca krijgt te maken met een angst uit haar kindertijd als Paula haar overhaalt een housewarmingsfeestje te geven en ze is dolblij als Josh ook wil komen.

Aflevering 4
nfx

I'm Going on a Date with Josh's Friend!

Aflevering 4

Als ze bijna in bed belandt met een kerel die ze op Tinder heeft ontmoet, besluit Rebecca gezondere keuzes te maken en met Greg op een date te gaan.

Aflevering 5
nfx

Josh and I Are Good People!

Aflevering 5

Als Greg hen slechte mensen noemt, probeert Rebecca haar reputatie te verbeteren door goede daden te doen. Josh gaat biechten.

Aflevering 6
nfx

My First Thanksgiving with Josh!

Aflevering 6

Rebecca laat zichzelf voor een Thanksgivingdinertje uitnodigen door de Chans, die haar aardiger vinden dan Valencia. Ondertussen offert Greg zich op voor zijn vader.

Aflevering 7
nfx

I'm So Happy That Josh Is So Happy!

Aflevering 7

Rebecca komt terecht in een depressie en stort in tijdens een presentatie op haar werk. Paula flirt met de charmante klant die ze proberen binnen te halen.

Aflevering 8
nfx

My Mom, Greg's Mom and Josh's Sweet Dance Moves!

Aflevering 8

Tijdens de feestdagen bereidt een gespannen Rebecca zich voor op een bezoek van haar uiterst kritische moeder. Greg worstelt met zijn eigen familieproblemen.

Aflevering 9
nfx

I'm Going to the Beach with Josh and His Friends!

Aflevering 9

Valencia nodigt Rebecca uit voor een stranddag, maar Paula waarschuwt haar dat het een valstrik is. Toch huurt Rebecca een feestbus om indruk te maken op de groep.

Aflevering 10
nfx

I'm Back at Camp with Josh!

Aflevering 10

Als ze erachter komt dat Josh vrijwilliger is op een zomerkamp voor achtergestelde tieners, probeert een verliefde Rebecca met hem mee te gaan.

Aflevering 11
nfx

That Text Was Not Meant for Josh!

Aflevering 11

Rebecca stuurt Josh per ongeluk een sms waarin ze hem de liefde verklaart en moet dan inbreken in zijn huis om de sms te wissen voordat hij thuiskomt.

Aflevering 12
nfx

Josh and I Work on a Case!

Aflevering 12

Paula komt met een ingewikkeld plan om Rebecca te helpen het weer goed te maken met Josh. Darryl heeft een ongemakkelijk gesprek met White Josh in de sportschool.

Aflevering 13
nfx

Josh and I Go to Los Angeles!

Aflevering 13

Rebecca brengt de zaak van Josh voor de rechter waar ze tegenover haar aartsvijand, Audra, komt te staan. Greg realiseert zich dat hij nog gevoelens heeft voor Rebecca.

Aflevering 14
nfx

Josh Is Going to Hawaii!

Aflevering 14

Een door schuldgevoelens overmande Josh vertelt Valencia wat er gebeurd is. Darryl komt naar het kantoor en Rebecca ontdekt dat ze failliet is.

Aflevering 15
nfx

Josh Has No Idea Where I Am!

Aflevering 15

Aan boord van een vlucht naar New York heeft Rebecca een marathontherapiesessie met een geest in haar droom. Weer terug in West Covina is iedereen naar haar op zoek.

Aflevering 16
nfx

Josh's Sister Is Getting Married!

Aflevering 16

Rebecca en Valencia worden vriendinnen als de zus van Josh hen vraagt haar bruidsmeisjes te zijn. Greg besluit dat het tijd is het verleden af te sluiten.

Aflevering 17
nfx

Why Is Josh in a Bad Mood?

Aflevering 17

De korte romance van Rebecca met Greg brengt haar vriendschap met Paula in gevaar en veroorzaakt ook enkele onaangename lichamelijke effecten.

Aflevering 18
nfx

Paula Needs to Get Over Josh!

Aflevering 18

Paula confronteert Rebecca, Greg maakt ruzie met Josh, en alles komt tot een uitbarsting als ze elkaar tegenkomen op de bruiloft van Jayma.