Win de boeken Enter en Error van Willem Asman

Wij geven er 5 weg!

Win de boeken Enter en Error van Willem Asman
14 november verschijnt de thriller Error van Willem Asman, dit is alweer het 2e boek uit zijn Rebound-triologie. Wij geven 5 x deel 1 en 2 weg.

Rebound-triologie

Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin. Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en besluit ze hem te zoeken.
Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd.
Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter?
Deze winactie loopt t/m 20 november.
Datum
14 november 2017