Eeuwenoude heks ontwaakt in huiveringwekkende horrortrailer Pyewacket

The Walking Dead-actrice speelt bezeten moeder

Eeuwenoude heks ontwaakt in huiveringwekkende horrortrailer Pyewacket
In de horrorfilm Pyewacket verdiept een jonge vrouw zich in occulte rituelen. Maar daarmee ontketent ze een duistere kracht die het op haar en haar moeder heeft voorzien!

Occult

Pyewacket vertelt het verhaal van Leah. Na de dood van haar vader trekt ze in bij haar moeder, maar de twee hebben een erg slechte band. Wanneer de frustraties een kookpunt bereiken, voert Leah een occult ritueel uit om haar moeder te doden. Met het ritueel roept ze echter een eeuwenoude heks op. Deze neemt bezit van het lichaam van haar moeder en Leah moet alles op alles zetten om haar gruwelijke fout ongedaan te maken!

Bezeten

De trailer is uiterst griezelig en dat is geen toeval. Zowel voor als achter de schermen is er namelijk behoorlijk wat horrortalent aangetrokken om Pyewacket een succes te maken. Zo herkennen we in de bezeten moeder niemand minder dan Laurie Holden, beter bekend als de strijdvaardige Andrea uit The Walking Dead. Als klap op de vuurpijl is de film geproduceerd door Jonathan Bronfman. Hij tekende onlangs voor spraakmakende horrorhits als The Witch en The Void! Helaas is nog niet bekend of Pyewacket ook in Nederland wordt uitgebracht.
Datum
17 augustus 2017
Auteur
Eric van der Woude
Bron
Bloody Disgusting