Deadpool, The New Mutants en Gambit krijgen nieuwe releasedata

Goed nieuws & heel slecht nieuws

Deadpool, The New Mutants en Gambit krijgen nieuwe releasedata
21st Century Fox heeft de releasedata veranderd van Deadpool, The New Mutants en Gambit. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Het goede nieuws

The Merc with a Mouth siert twee weken eerder het witte doek. Deadpool 2, officieel de Untitled Deadpool Sequel, staat nu namelijk gepland voor 17 mei (18 mei in Amerika). Ongetwijfeld een traktatie voor de fans van de grofgebekte superheld. Tevens een slimme zet van Fox, die hiermee vermijdt dat de Untitled Deadpool Sequel op dezelfde dag uitkomt als Solo: A Star Wars Story. Ryan Reynolds vierde het nieuws op Twitter met een exclusieve Deadpool-foto.

Het hele slechte nieuws

Klaar om van je roze wolk getrapt te worden? The New Mutants, Fox’ langverwachte superheldenhorror, is maar liefst 10 maanden (!) uitgesteld. De film komt nu uit op 21 februari, 2019 en daarmee klopt er ook geen snars meer van ons fantastische horrorlijstje. Jullie worden bedankt, Fox.

Het medium nieuws

Ook Channing Tatums Gambit-film wordt een beetje uitgesteld. Dit is waarschijnlijk vanwege het vertrek van regisseur Gore Verbinski, die donderdag de handdoek in de ring gooide. Gambit staat nu gepland voor 6 juni 2019.
Datum
12 januari 2018
Auteur
Bram Wilterdink
Bron
The Hollywood Reporter