Actie en bikkelharde sixpacks in nieuwe beeldschone trailer Altered Carbon

'Mysterie is er om opgelost te worden'

Actie en bikkelharde sixpacks in nieuwe beeldschone trailer Altered Carbon
Netflix legt begin februari de lat weer een stukje hoger. Dan komt de streamingservice namelijk met hun ambitieuze scifi-project Altered Carbon. De eerste volledige trailer zie je hierboven.

Altered Carbon

Altered Carbon is gebaseerd op de gelijknamige cyberpunk-roman van Richard K. Morgan. Het speelt zich af in de 25ste eeuw, waar het mogelijk is bewustzijn te verplaatsen naar een nieuw lichaam.

Takeshi Kovacs

Centraal staat verzetsleider-slash-badass Takeshi Kovacs. De beste man wordt gesloopt en zijn bewustzijn wordt op koud ijs gezet. 250 jaar later wordt Kovacs (nu in het lichaam van de gespierde Joel Kinnaman) opnieuw tot leven gewekt. Waarom? Hij wordt gevraagd door de rijkste man ter wereld om zijn moord op te lossen.

Joel Kinnaman

Joel Kinnaman, die je wellicht kent als presidentskandidaat Will Conway uit House of Cards, heeft zichzelf alvast een set glanzende maagblokjes aangemeten voor de hoofdrol. Naast de Zweed hebben James Purefoy (Rome), Martha Higareda (Streetkings), Renee Elise Goldsberry (Sisters) en Dichen Lachman (Agents of Shield) ook een rol.
Datum
12 januari 2018
Auteur
Bram Wilterdink
Bron
Netflix | Coopr